קניות ומכירות

XxXFireBoyXxX

New member
קניות ומכירות

אני קונה את כל חפצי המייפל וגם את כוכבי מייפל של זריקה בברוא

לבנדר א

New member
גם אני!

סתם. P: מוכרה בbera- -טונות על גבי טונות של rock scrolls במחירים חסרי תקדים, אם רק תסכימו לקחת אותם ממני. -woden samurai sword לרמה 15, לא זוכרת כמה התקפה. מהרו והצילו אותה ממכירה לחנות. -כובעים מגניבים אדומים לרמה 10 לקוסמים. הם ממש זועקים לכם לקחת אותם. תמורת 1K או אותו הכובע האפור. אבל הם כל כך חמודים, כואב לי הלב למכור בחנות. -נעליים לרמה 30 לקוסם +3 מגילות. אנא, קחו אותם ממני, הם אצלי מרמה 40 וכבר אין לי כוח לשמור אותם בתיק. מוכנה להחליף תמורת נעליים רגילות או תמורת כסף, או אפילו סתם למסור למישהו שבאמת צריך. -קאלאף כחול ומקסים שמפלצת הועילה בטובה לזרוק לי, אבל כבר יש לי אחד. אני חושבת שאני אקח עליו 250K, אבל אני פתוחה להצעות. קונה באותו עולם- -כובע לקוסם רמה 50. רצוי כזה שמביא INT לא LUK. -מגילות זולות למגן. מצבי הכספי רעוע ביותר, אבל האיסטר החדש שלי יכול להראות כל כך טוב עם +2 צמוד אליו. ^^ זהו, אני חושבת. נא לפנות בפרטי.

SimsY

New member
יש לי מייפל Crossbow למכירה

הקטע הוא שאני לא אמכור אותו בפחות מ-3 מליון - אבל פשוט לאנשים בויקטוריה אין כאלה כספים - אז אנשים די מתאמצים לשווא לנסות למכור את חפצי מייפל שלהם. אני הייתי רוצה מייפל אימפלר

למעלה