קניות=התרגעות?

סטלנית69

New member
קניות=התרגעות?

לפני זמן לא רב, אלמנט ההתרגעות הקשור בקניות היה דבר חדשני שהצליח להאיר את חיינו. בזמן שקנינו הרגשנו מאושרות יותר ומוחנו נרגע מטרדות היומיום. יצאנו מגדרנו כשנפתחו עוד ועוד קניונים והאופציות גדלו. ואז, הכל יצא מכלל שליטה. מ``אני חושבת, משמע אני קיימת``, עברנו ל``אני קונה, משמע אני קיימת``. קניות זה מה שאנו עושות כשאנחנו משועממות, עייפות, מצוברחות, מאושרות, או רק רוצות ``לעשות משהו``, אבל לא יודעות מה. קניות מביסות, או לפחות מטשטשות, תחושת שעמום, אבל גם ממלאות את זמננו. רכישות הן מקור לתקווה; תקווה ליותר אושר, יופי, סטטוס והנאה. האם קניות מוסיפות משמעות לחיינו? לצערנו, כן. אנחנו פוגשות חברות בקניון ומסתובבות שם במשך שעות, טסות לאירופה ומוודאות שזה יוצא בדיוק על תקופת הסיילים, או אפילו נוסעות לאילת רק כדי לעשות שופינג מטורף בקניון ולא לשלם מע``ם. האם אנחנו מכורות לקניות? או רק חברות של כאלו המכורות לקניות? עיתון קוסמופוליטן גיליון מס` 52

2shot

New member
כמה פעמים בשבוע את בקניות? מה את אוהבת לקנות

סטלנית69

New member
...

אחרי שאני מקבלת משכורת אני יכולה ללכת כל יום לקניון אחר כדי לחדש את עצמי במשהו. לפעמים אני הולכת במטרה לקנות משהו ספציפי ובדרך כלל קונה מה שבא לי טוב בעין

יש בזה משהו ../images/Emo100.gif

קניית משהו חדש היא התחדשות יש בזה משהו מרגש גם האלמנט של ל"קשט" את עצמנו... להראות יותר טוב... זה מהטבע, כמו טווסים (או טווסות
) יש עוד הרבה דברים בנפש האדם שחבויים ולכל אחד יש את הדרך שלו להתנהל אחד ירגיש טוב בהחזיקו משהו חדש ואחר יתלהב ממאכל מיוחד או מבילוי מסויים

למעלה