קניות בשוק הפתוח

דורי56

New member
קניות בשוק הפתוח

עכשיו חזרתי מהשוק הפתוח אצלינו ( בימי רבעי ). החודש וחודש הבא יש לי 4 חתונות באותה משפחה ( של החצי שלי) כמובן שאי אפשר ללכת עם אותם בגדים (אוי ואווי). לא בא לי ללכת לחנויות (למידות גדולות מה לעשות!) ולשלם על חולצה 300 שח. הלכתי לשוק איזה כיף ! אני אוהבת את הצבעים את הריח . קניתי 2 חולצות יפות אחת של שרינה (יש תוית) עלתה לי 80 שח ועוד עליונית כולה דנטל עלתה 50 שח. קניתי נעלים לים "קרוקס"
עלו לי 20 שח. כמובן שקניתי קצת ירק בגרושים. מפיות נייר 4 ב 10 שח. ראיתי המון בגדים יפהיפים לילדים רשום בגדו על הדוכנים פוקס.מומלץ.

noa555555

New member
אני מאוד מרוצה מסוג כזה של קניות בשווקים,

ומנסיון האיכות ממש לא פחות טובה, אם לא יותר - מאשר בחנויות המותגיות היקרניות. יש לי עדיין בארון בגדים שקניתי בשוק ראש העין לפני 15 שנה, טריקו איכותי כזה בחיים לא פגשתי. כך ש- כן גדול לקניות כאלה. תודה על ההמלצה.

noa555555

New member
כן, בבירור ולבטח הייתי שם לפני

15 שנה, חתום וסגור
אולי אפילו התחיל לפני כן. מענין לדעת מתי התחיל באמת. הוא שוק מדהים גם בעיני.

סמד13

New member
איזה כייף זה שוק

למרות ששנים לא הייתי בשוק חוץ משוק הירקות פירות של רחובות ריח התבלנים הצבעים הצעקות אתמול נגנב היום נמכר בעל הבית השתגע ועוד ........ דורי יקירתי בהחלט כייף לך תבורכי סמדי

דורי56

New member
תודה יקירה

תבואי מומלץ (רחובות קרובה לפה). כל מהשאת רוצה יש פה בגדי ילדים, וילונות, בדים, אביזרים למטבח (יש לי מהשוק סכינים וכלים למטבח מהשוק שנים ). יום מקסים לך

דוריל'ה כפרה ../images/Emo24.gif

אני חייבת לומר לך ששרינה נחשבת לחברה טובה. כשגרתי באילת הייתה להם חנות בקניון מול הים והייתה להם יופי של סחורה. היום כשגם אני דאבה אני יודעת מה זה בגדים וכמה משלמים ואני אומרת שאין צורך לשלם כ"כ הרבה , במיוחד כשיש הרבה אירועים. העיקר שיש שמחות אחותי. נשיקות !!!!!!!

דורי56

New member
אמן ואמן רק שמחות

גם אצלנו היתה לשרינה חנות באחד הקניונים אבל סגרה. היתי מאוד מרוצה ביום ד' כשקניתי דברים באמת יפים ובמחיר מציאה. המון בריאות .

למעלה