קניות בשבת

דינהלה1

New member
קניות בשבת

האם יוצא לכם להגיע למתחמי קניות שפתוחים בשבת ואם כן מאיזה סוג?

דינהלה1

New member
אצלנו:

בדרך כלל אנחנו לא נוהגים לערוך קניות עם הילדים בשבתות. אם שבת יפה עדיף לצאת לטייל. אבל קרה שהיינו צריכים לקנות משהוא דחוף . קרוב אלי יש מתחם קניות שפתוח בשבת והאמת שזה נוח כשצריך משהוא דחוף ברגע האחרון קופצים לשם לקנות או כשלא מסתדר באמצע השבוע.

Navva

New member
לא אוהבת את עינין מרכזי הקניות הפתוחים בשבת.

אם אני יוצאת לשם בשבת זה לסופר פארם אם אני צריכה תרופה באופן דחוף.

השבת חשובה כיום מנוחה שבועי, וחשוב שתשמר כך. בפן הסוציאלי. היהדות החלה בכך והנחילה זאת לכל העולם.

במרכז הקניות שפתוח אצלינו בשבת, משנה לשנה יש פחות חנויות פתוחות בשבת. ברמה הארצית office depot חדלה לפעול בשבתות.

limonana3

New member
זה לא שאני בעד פתיחת מסחר בשבתות

אבל בהחלט היו מצבים שהייתי צריכה בדחיפות לקנות כמה דברים שממש לא יצא באמצע השבוע וזה שיכולתי להגיע בשבת בלי לחץ של זמן זה ממש הציל אותי.
לדעתי יהיה הוגן מבחינת העובדים אם תמורת יום עבודה בשבת היו מקבלים יום מנוחה באמצע השבוע אם כי אני מניחה שעבודה במקום כזה לא מתאימה לכל אחד.

שבי38

New member
אני בעד

מי שרוצה לנוח שינוח לא מכריחים אף אחד לעבוד בשבת.
השנה אני עובדת בימי שישי ובמשך השבוע יש כזה לחץ שלא מספיקים כלום, אני מאוד משתדלת להספיק הכל ובעלי עוזר ,כשהוא חוזר בשעות סבירות, אבל קרה לנו לא פעם שעשינו את הקניה במרכז קניות בחנות שפתוחה בשבת, נכון שלא הכל אבל את המוצרים החיוניים לתחילת השבוע קנינו וטוב שכך.סופ שבוע הקרוב הולך להיות גשום , לאן נטייל בגשם? במרכז קניות יש משחקיה נהדרת שפועלת בשבת וטוב שכך, במהלך השבוע לא מגיעים למשחקיה הזו אם מתוך עייפות ואם מחוסר זמן בשבת גשומה זה נהדר!!!

למעלה