קניות בסין

brys0

New member
קניות בסין

האם ידוע למישהו על קניות בסיטונאות של בגדים בסין? איזה אזורים? איך זה עובד שם וכו'

xfwind

New member
../images/Emo18.gifאמנם יש הרבה שמייבאים מסין

אבל מה שלא יספרו לך זה כמה פעמים נדפקו ורימו אותם. מסחר עם הסינים זה עולם שלם (נכון אלדד
). יש הרבה שמתחילים מתערוכות. ויש שפונים לחברות מעורבות שמייצגות מפעלים ומתווכות. כל הנ"ל לא מנסיון אישי....

כן המסחר בסין בעייתי

אך מעניין.. פתאום לומדים להתמקח.. אך לא אחת קונים "חתול בשק"...חברה ספרה לי שקנתה חולצה ובבית ראתה שנגזרו השרוולים... או ממחטות שבפועל היו רק חצי.. ועוד כהנה וכהנה סיפורים. בגדים קצת קשה למצוא בסין-אלא אם כן מדובר באנשים מאוד מאוד רזים, אך גם האופנה שם שונה.

GnomeBubble

New member
לי לא היתה שום בעיה למצוא בגדים בסין

טוב, אני מודה שהייתי די רזה כשטיילתי, אבל גם לאחרים לא היתה בעיה. מצד שני, אני מאמין שאצל נשים זה יהיה קצת שונה.
הדבר היחיד שלא התאים לי במידות בסין, היה הנעליים. בד"כ קשה למצוא בסין נעליים לגברים מעל מידה 43. אני נאלצתי לעשות טרק שלם עם נעלים לוחצות בגלל זה.
אבל כשהגעתי לבייג'ינג, דווקא ראיתי נעליים גם במידות כמו 46 ו-47 בשווקים שנועדו לתיירים. לגבי האיכות, הבגדים שאני קניתי בסין דווקא היו איכותיים הרבה יותר מחלק גדול מהבגדים הזולים (ז"א כל מה שלא מותג) שאפשר למצוא בארץ - שגם הם דרך אגב מיוצרים בסין. הם גם ללא ספק היו זולים יותר.

nitzano

New member
ביליתי בסין במשך X שנים וכשחזרתי לארץ 90%

מבגדי נקנו בסין. ממש לא בעיה למצוא בגדים בסין (חולצה מידה 17.5 אומרת לכם משהו?).

למעלה