קניות בסופר

R o n i G

New member
קניות בסופר

ערב טוב לכולם, רצינו להתייעץ לגבי מקום לעשות בו קניות, אנחנו גרים בתל-אביב (על גבול רמת-גן גבעתיים) ויש לנו תחושה שהקניות שאנחנו עושים יוצאות מאד יקרות. השווינו בן הסופר שאנחנו קונים בו (שופרסל ביגאל אלון) לסופר אחר בסביבה (מגה בכורזין) ועושה רושם שהסופר שלנו יוצא זול יותר, אבל עדיין נראה לנו ששם יחסית יקר. האם אתם מכירים מקום זול לקניות? בני ברק או סגולה נניח? או שהכל יקר... תודה!

היי

אני יודעת שיש רשת של שופרסל דיל שהם מאוד זולים אבל זה דיל ולא ביג או שלי. וגם אולי שווה לנסוע אחת לחודש לחצי חינם בראשון או חולון כדי לעשות שם את הקניה הרצינית.

אנחנו קונים בטיב טעם החדש ברמת החיל

זה לא שוק אבל יחסית לסופרים בסביבה של צפון ת"א הוא די זול וגם נעים... יש להם עכשיו מלא מבצעים כי הם חדשים, אני מניחה שעוד כמה חודשים נצטרך לעשות השוואת מחירים שוב...

R o n i G

New member
היי

תודה על התגובות, אנחנו גרים בדרום-מזרח תל-אביב, כך שסביר שזה בכל זאת יותר זול מהצפון, מה גם שהשופרסל דיל יושב ביגאל אלון שזה אזור של תעשייה פלוס מינוס אז הוא אמור להיות יותר זול, בטח מדיל ומשלי. אנחנו מחפשים משהו שבאמת באמת זול ושווה לנסוע אליו כמו שכתבת למעלה פעם בחודש בערך. השאלה מה עוד יש בסביבה?

talullah

New member
אם אתם מוכנים לרכז קניות אז יש 2 אופציות

אזור פתח תקוה יש המון תחרות שם או אזור תעשיה של חולון שני המקומות עם התחרות העזה ביותר באזור המרכז המחירים שם באזור של סופרמרקטים בדרך כלל מאד זולים יחסית

lori3

New member
שופרסל דיל רמת החיל-מאחורי דיין

דיזיין /הום סנטר- מול קניון איילון.(מקווה שההסבר ברור). מחירים זולים ממגה גבעתיים וכל סופר באזור. מומלץ אפילו הפירות והירקות נהדרים שם.

למעלה