קניות במזרח

קניות במזרח

אני רוצה לטוס לבנקוק לשבועיים. איךהמקום מבחינת שופינג? עם איזה חברת טיסה כדאי לי לטוס? הבנתי שיש כמה חברות טסות לשם.

דבי27

New member
מקום אדיר לשופינג

יש המון מה לראות וגם המון מה לקנות יש גם קרוב לשם אי של הימורים שזה פצצה מהבחינה הזאת. מבחינת טיסות יש איזה 4 חברות שטסות לבנקוק (אלעל, ירדן, טורקיה ואוזבקיסטן). אני תמיד טסה עם אל-עלכי אני לא סובלת קונקשן, אני תמיד פוחדת להתקע שם. חוץ מזה שיש עכשיו לאל על טיסות במחירים מצחיקים וגם המטוס של אלעל לבנקוק זה מהמטוסים החדשים שלה והוא מה זה נוח.

בנקוק ../images/Emo99.gif

הייתי בשנה שעברה בתאילנד.. כחולת שופינג זה מה שעשיתי שם רוב הזמן שלי. בשורה- את הולכת להנות!!!!!!!! הכל מהכל בממש ממש ממש זול! מדובר על שקלים. בגדול כל 1 שקל שלנו= עשרה שקלים שלהם (10 בהט) האמת שאת הקניות הכי טובות שלי והכי זולות עשיתי דוקא בצ'אנג מאי בצפון. מדובר בטיסה של שעה מבנקוק. אם יש לך אפשרות, תעזבי את בנקוק מיד לצפון. גם יש יותר לטייל ולראות, גם פחות מסריח (בנקוק מזעזעת מהבחינה הזו) וגם הרבה יותר לקנות. תהני!

איזה כיף ../images/Emo140.gif

מבחינת בגדים זה לא תמיד הכי טוב (בגדים קטנים והרבה תופרים בהזמנה) גן עדן של אביזרים! תיקים, תכשיטים, קישוטים וקשקושים דברים מהממים לבית בקיצור, שווה!

למעלה