קניות בלונדון

• פותח הנושא dya
  • פורסם בתאריך

dya

New member
קניות בלונדון

היי, אשמח להמלצות לקניית בגדים\קוסמטיקה\ נעליים בלונדון. תודה

Fun Fair

New member
כאילו לא אמרת כלום ../images/Emo6.gif

חכי שניה, מוצאת לך קישור להודעה שכתבתי לא מזמן...

dya

New member
תודה רבה.../images/Emo140.gif יש לך המלצות גם על קוסמטיקה שם?

Fun Fair

New member
BOOTS!!! ../images/Emo6.gif

עקרונית, בוטס היא הסופרפארם המקומי. הם מחזיקים את כל החברות כמעט ואני אישית מאוד אוהבת את מותג הבית שלהם. מוצר מנצח מבחינתי- סבון הפנים שלהם: http://www.boots.com/en/Boots-Tea-Tree-and-Witch-Hazel-Foaming-Face-Wash_8340/ יש לי סטוקים ממנו וכל חברה שחוזרת מחו"ל מביאה לי עוד ועוד
חוצמזה, בסלפרידג' יש קומת קוסמטיקה מ-ד-ה-י-מ-ה עם עוד המון חברות- עממיות ויוקרתיות. בנוסף, בקובנט גרדן יש חנות קוסמטיקה מתוקה להחריד. אני לא אומרת שאלו המוצרים הכי יוקרתיים בעולם, אבל הם זולים וטובים (יש כמובן עוד המון חנויות, אבלל את יודעת...אין לזה סוף
)

dya

New member
../images/Emo6.gifתודה,איך שכחתי מבוטס

את ממליצה גם על קרם פנים שלהם? חשבתי גם לחפש את LUSH. את מכירה את המוצרים שלהם? יש להם שמפו מוצק מעולה, קרמי גוף וכו'.

Fun Fair

New member
יש להם סדרה שנקראת ״בוטניקס״

וקרם הלחות מהסדרה הזו משגע! חוצמזה, אני ממחיצה בחום על קרם העיניים עם ויטמין אי. את החברה השניה שציינת אני לא חושבת שאני מכירה...

dya

New member
המון תודה ../images/Emo140.gif

אשתדל לדגום אותם.

supe

New member
מצטרף לשאלה-אבל על אופנה אלטרנטיבית.

שמעתי שזו סצינה די חזקה שם... נעליים,בגדים...אשמח להמלצות! :)

Fun Fair

New member
קמדן ! (הרחוב והשוק) ../images/Emo99.gif

בתקופתי, הייתי חוזרת משם עם שלל גדול!~

dalia42

New member
לונדון- חזרתי רק אתמול מ-10 ימים בלונדון

וגם אני נסעתי עם ציפיות מפה ועד הונללו עם כל הסיפורים על חגיגת קניות, מבצעים ורשימת רשתות ומרכזי קניות . מה אגיד לכם אכזבה אחת גדולה הכל מאוד יקר גם אחרי ההנחות שער היורו גבוה לדוגמא: ברשת מארק אנד ספנסר חולצת טי שורט הכי פשוטה חלקה כזו שקונים בתמנון עולה שם 12 יורו שזה כמעט 72 ש"ח! הרוב מגיע מסין או מירדן לפחות בתחום הטקסטיל ולא שווה לסחוב משם . בהנעלה גם אחרי ה-50% המחירים לא זולים יותר מהארץ . כך גם לגבי קוסמטיקה ומוצרי טואלט. ד"א גם מחירי מוצרי המזון ומוצרי צריכה אחרים יקרים מאודדדדדד! בקיצור כגודל הציפייה כך גם האכזבה. ומי שמתכנן בכל זאת לקנות צריך להצטייד בסכום נאה של יורו.

למעלה