הו, ניו יורק...
עיר החלומות שלי.
תשמעי, העיר היא קניון אחד גדול.
אני אוהבת לפתוח את הביקור ב"יום ברודווי" - מתחילה בדאון טאון (מסנצ'ורי 21) והולכת לי לאורך ברודווי. ככה גם נחשפים לשכונות שונות של ניו יורק, מרגישים את האווירה האנרגטית וגם נתקלים בכל מיני בוטיקים מעניינים.
בכלל, במידות שלנו (אני מניחה שאנחנו דומות בתחום), העיר היא מתנה. המידה קיימת בכל חנות וחנות, ונחשבת לנורמאטיבית לחלוטין. מידה 40 היא לא הגג העליון בסולם המידות.
חנויות שאני אוהבת: אן טיילור, גאפ, בננה רפבליק, אולד נייבי, חנויות הפשפש ומצא (עודפים של מותגים): מרשל, אלין בייסמנט (סניף ענק ברחוב 14).
בביקור האחרון קינחתי ביום באאוטלט של ג'רזי גארדן - חובה לאוהבי הקניות. ענק (לשריין יום שלם!) ומלא במציאות. במיוחד אהבתי את הנעליים המקסימות של קלארק בוסטניאן - נוחות ואלגנטיות. אם את אוהבת סניקרס עירוניות מדליקות יש להם מותג נעליים שנקרא privo - משגעות בעייני (לא בטוחה שזה הסגנון שלך, את נראית לי יותר אלגנטית
חנויות הנעלה אמריקאיות - זולות שם לעין שיעור מבארץ (אלדו למשל), כך שאם את חושקת בנעל שלהם, ניו יורק היא המקום.
מעבר לזה - חלק מהמציאות הטובות שלי היו פשוט בחנויות "בזאר" (אם אפשר לקרוא ככה לכל החנויות המעוצבות הללו בניו יורק) פשוטות - שווה להיכנס גם לכל החנויות הלא ממותגות.
עוד המלצה (ישראלית, שבטח תיכף אכתש עליה) אבל אני ממש אוהבת - conway על 34, אם אני לא טועה. חנות מוזלת ענקית, נראית לעיתים כשוק - אבל יש מציאות לא רעות. בגדים שקניתי לי ולביתי מחזיקים מעמד מעולה בכביסות ולבישה כבר שנים, עודפי איפור מוזלים. מומלץ לאוהבות שווקים ופשפושים.
עוד שכונה שגיליתי ואהבתי - הארלם. לפני הקניות: מקיימים שם סיורים מודרכים הכוללים ביקור בכנסייה, כולל כל השירים בתפילה- מדהים. לא לוותר. שכונה שעוברת שיקום ושינוי עירוני מרתק.
בהארלם יש גם סניף ענק של h&m - סניף עודפים. הכל ובזול, גם מעונות קודמות.
איזה כייף לך!
ממש מקנאה