קניות באמזון

eldorado

New member
קניות באמזון

התחלתי לקנות באמזון לאחרונה. הכל נראה זול כל כך שלא טרחתי לבדוק אתרים מתחרים. החל מדיסקים ו DVD ועד תוספי מזון לכלב החולה שלי. רציתי לשאול, יש אתרים זולים יותר? יש דרך לחסוך בעלויות משלוח? (למשל משלוח באמצעות צד ג')

Fun Fair

New member
זולים יותר- ממה?../images/Emo13.gif

עקרונית, אני טוענת שכל מקרה לגופו. לפעמים המשלוח כ"כ יקר, שאני מעדיפה לשלוח לחברים בארה"ב/אנגליה (תלוי מאיזה אמזון אני מזמינה) ושם ישלחו לי לארץ בדואר או יביאו איתם כשהם באים לבקר. נשאלת השאלה- למה דווקא אמזון? לפעמים שווה לפצל את הקניה- למשל- קוסמטיקה בסטרוברי, הלבשה תחתונה ב"ברהסטופ", משחקים לאקסבוקס באיביי וכו'..

eldorado

New member
אני מעדיף כל בואים

כמה שפחות לשים את הכרטיס אשראי בכל מיני אתרים. חוץ מסטרוברי שאני באמת קונה משם.

1Unicorn1

New member
בנוגע לאמזון

איך אפשר לדעת מה הם מוכנים לשלוח לישראל ומה לא? וכמה דמי משלוח הם לוקחים?

eldorado

New member
מה שאמזון שולחים

ספרים\דיסקים\DVD כמעט תמיד אין בעיה. מוצרי אלקטרוניקה ומשחקים לפלייסטיישן לא הצלחתי אף פעם להזמין. חלק גדולמשאר המוצרים הוא מגורם אחר ואמזון הוא רק המתווך אז יש בעיות וחלק גדול מהספקים לא שולח מחוץ לארה"ב. (כתוב ליד המוצר אם מדובר מספק שהוא לא אמזון) הטריק הוא למצוא ספק שכן שולח לארץ ואז לסנן רק מוצרים של אותו ספק. לגבי דמי משלוח, אני לא יודע איך בדיוק נעשה החישוב אבל כדאי להזמין כמה שיותר מוצרים בהזמנה אחת (אבל לא לעבור את ה 100 דולר כדי לא לשלם מכס בארץ) ולשים לב שאם מדובר מהזמנה מכמה ספקים שונים של אמזון אז צריך לשלם לכל ספק דמי משלוח. כדאי לוותר על הזמנות אקספרס למיניהם, זה רק דרך לגבות ממך עוד כמה דולרים ולבחור במשלוח רגיל (ישאלו אותך רגע לפני אישור ההזמנה) בסך הכל זה בדרך כלל עדיין משתלם כי המחירים טובים. בהצלחה.

למעלה