קניות אונליין

Arnon Ayal

New member
קניות אונליין

מישהו מכיר חנות אונליין שמוכרת לארץ ובמחירי משלוח הגיוניים?
גם אמזון וגם EVO למשל גובים מחירים פסיכים על משלוח.

kubeb2112

New member
בינתיים כל מה שהבאתי היה דרך חברת שילוח

אני משתמש ב-USHOPS (לשעבר BUY2USA).
משלם מיסים כחוק אבל השילוח יוצא סביר.
במחירי סוף עונה אפשר למצוא מציאות מטורפות ששוות את הייבוא.
בינתיים הבאתי בורדים, ביינדינגס ועוד כל מיני שטויות (זה בתחום החורף, בכללי הבאתי עוד הרבה דברים דרך חברות השילוח).
יש גם מתחרים כמו MUSTOP או IDGU אבל לא ניסיתי אותם.

air junkie

New member
תנסה את dealtas. חברת שילוח מאוד אנושית ונגישה

עם מחירים טובים. הם יצמצמו חבילות חינם ויאחדו לך את החבילות במחיר יותר זול מushops ולרוב ישתמשו במשקל הפיזי לחישוב העלות

Maki869

New member
Idgu

לפני שבוע קיבלתי מגלשי סקי עם חברת idgu
מה שאהבתי אצלם זה שאתה שולח להם לינק קניה של המוצר או כמה לינקים
והם מחזיקים לך את העלות הסופית עד הבית כולל הכול .
( מה שאין בשאר החברות וצריך לשעות חישוב לבד )

Arnon Ayal

New member
תודה

מכיר את רוב חברות השילוח האלו, הבעייה איתם שבהזמנות קטנות יחסית (כרגע רוצה גרביים וכפפות) מחיר המשלוחה עדיין גבוה מאוד ללא שום הצדקה.
אם אלי-אקספרסס יכולים לשלוח מוצרים שעולים דולר בלי דמי משלוח לחלוטין וגם חנויות ביגוד מאירופה שולחות במחיר סביר, אין הצדקה לשלם 20$ ויותר למשלוח זוג גרביים.

marceloros

Member
מנהל
הסנגוריה הציבורית

כמובן נתקלתי בבעיה שאתה מציין, והזמנתי דרך מאסטופ רק מה שהייתי חייב ולא הייתה ברירה או דרך אחרת.

בכל מקרה יש הצדקה - זה כמו שתום האנקס יביא לך את זה לבית אם ישרוד את ההתרסקות של פדקס. משלוח מהיר איכותי ובטוח עם טיפול מלא.
זה לא משלוח מסין, שעניין הדואר מסובסד ע"י הממשלה (?) אבל ההגעה...בידיוק קיבלתי מגן מסך לסלולר אחרי 3 חודשים מההזמנה, כולו שבור, וגם לטלפון כבר נשבר המסך עד שזה הגיע (סתם לא באמת, זה קרה במקרה אחר).

Arnon Ayal

New member
1. אתה צודק

2. אתה טועה :)

כשאני מזמין משהו יקר / שביר / צריך אותו מהר, מקובל עלי לשלם לטום הנקס ופדקס.
אבל לשלוח זוג גרביים (100 ג) לא שבירות במיוחד (אפילו לא מסריחות כי עוד לא השתמשתי), לא רוצה מהר, שישלחו הכי לאט שרוצים...
לא אמור לעלות 20$, ולא נראה לי שגוף שילוח כלשהו משלם את זה, עובדה שהסינים שולחים כך ולא נראה לי שממשלת סין מסבסדת 20$ כל פעם שאני מזמין כבל USB בדולר וחצי.

המסקנות:
1. מישהוא גוזר קופון יפה.
2. אני משועמם
3. איפה החורף ???

marceloros

Member
מנהל

1+2+3 אתה צודק בסעיפים האלו.
&nbsp
השאלה למה אין משלוח בדואר רגיל לארץ של הפריטים האלו?
באמזון כל דבר שמשויך למחלקת "אלקטרוניקה" כולל מנקה בלו ריי למשל, הם לא שולחים לארץ בגלל "מגבלות ייצוא". על בגדים אין מגבלות.
הם גובים ככה כי הם יכולים, כי אין אלטרנטיבה, כי יש שוק וכי השירות באמת טוב - זה לא משנה אם תשלח כבל USB או כפפה, זה כמו fedex. לעומת זאת מה מתרחש אצל הסינים כבר רשמתי.

davesh

New member
תנסה את אי.ביי ...

יש גם את sierratradingpost.com, אבל הם מוכרים בעיקר עודפים ולכן זה עניין של מזל, אבל המחירים טובים.

HelloweeN

New member
אני יכול להגיד לך ששילחתי כמה וכמה חבילות

לישראל מארה"ב, גם בתקופה האחרונה, דרך הדואר (USPS - הכי זול), ומחירי המשלוח הם בשמיים. כל פאונד (פחות מ-500 גרם) זה בסביבות ה-15 דולר אאל"ט לשילוח האיטי ביותר (אולי $20). החל מ-3 או 4 פאונד, אפשר לשלוח רק בשיטת שילוח אחת שהיא מאוד יקרה.
לחבילה של קילו וחצי שיט - הוצאתי יותר מ-$50 דולר רק על המשלוח (ואני מדבר על על שיט משומש, כמו טלפונים ניידים וקצת קוסמטיקה) ככה שזה המחירים בשטח.

הדבר הכי זול שתוכל לעשות זה להזמין את המוצר לאיזה חבר, לבקש מאותו חבר שיוריד את האטיקטים ויהפוך אותו ל'משומש' (שלא ייעצר במכס) ויישלח לך את זה באופן פרטי. לזוג גרביים לדעתי המשלוח ייצא פחות מ-$20.

למעלה