קניונים שונאי אדם

דקל נור*

Well-known member
נגררתי עם כרטיס האשראי אחרי הצעיר במשפחה לקניות עבורו באחד הקניונים הגדולים במדינה. אחרי כשעה התחלתי להרגיש את תרעומת הגב והרגליים אבל בחנויות רחבות הידיים אין כסא אחד לטובת הממתינים בעל כורחם. בצר לי השתלטתי על שרפרפה של מחזירת הבגדים מהתאים, נכנסתי בעצמי לתוך תא או שפיניתי איזה מיצג קטן והתיישבתי על הבסיס שלו.
צופה שבעתיד הקרוב יוצבו כסאות למבקשים לתת מנוחה לרגליים. בתשלום.

קלייטון.ש

Well-known member
הם לא רוצים שתשבו בחנויות. בחנות קונים והולכים.
הם רוצים שתשבו במסעדות והמזללות ותזמינו אוכל.

סופהו 1

Well-known member
ויש גם בני אדם שונאי קניונים
זה על משקל יש אנשים עם לב של אבן , יש אבנים עם לב אדם?

אני אהבתי את קניון אילון, בשנותיו הראשונות. קומה אחת. "תמהיל" חנויות מעולה.
עכשיו אין לי שום רגשות לאף קניון. מגיעה מכורח הנסיבות ומסתלקת כמה שיותר מהר.
מ 21.6 ועד 31.8 מגיעה לקניונים רק במקרה חרום.

אבח"י

Well-known member

צודקת בענין התאריכים, זוועה מרוכזת של המוני אנשים ונשים קטנים, רצים-צועקים, צווחים.קניון איילון - בית הקולנוע של הנכד ושלי, המקום בו אני מאכיל אותו בזבל שנקרא "מקדונלד", להורים לא אכפת, כי בבית הוא אוכל בצורה מסודרת ויש פיקוח על התזונה שלו, אז פעם בשבוע עם סבא.
לקנין גבעתיים אני מגיע לקבל תרופות בסופרפארם, כי המרפאה שלי, מול הקניון חסרת תרופות... לא להאמין.

צליליתה1

Well-known member

יש בעיר קניון גדול, וכשנבנה, כוונת המבוגרים האחראים היתה שכולנו נבלה שם את כל החיים. וזה כמעט כך, יש הרבה חנויות, סופר גדול, מכון כושר והרבה רופאים ומרפאות, והעיקר - חניה טובה ללא תשלום.

אני מאד אוהבת להסתובב בחנויות הקטנות ברחוב. חווית קניה אחרת לגמרי. כשהאקלים מאפשר. יחד עם זאת, מה שעושה את זה כייפי גם יכול מהר מאד להעיק. לא נעים לי להכנס לבוטיק ולצאת בלי קנות (מזל שיש לי טונות של בגדים ואיבדתי את התאווה לחדשים) או לא תמיד יש לי סבלנות לשיחת עומק עם ההוא בטמבוריה. או מעדניה. הבנתם את הרעיון.

אבח"י

Well-known member
יש בעיר קניון גדול, וכשנבנה, כוונת המבוגרים האחראים היתה שכולנו נבלה שם את כל החיים. וזה כמעט כך, יש הרבה חנויות, סופר גדול, מכון כושר והרבה רופאים ומרפאות, והעיקר - חניה טובה ללא תשלום.

אני מאד אוהבת להסתובב בחנויות הקטנות ברחוב. חווית קניה אחרת לגמרי. כשהאקלים מאפשר. יחד עם זאת, מה שעושה את זה כייפי גם יכול מהר מאד להעיק. לא נעים לי להכנס לבוטיק ולצאת בלי קנות (מזל שיש לי טונות של בגדים ואיבדתי את התאווה לחדשים) או לא תמיד יש לי סבלנות לשיחת עומק עם ההוא בטמבוריה. או מעדניה. הבנתם את הרעיון.
רחוב ביאליק - גן עדן למשוטטים.
לפחות ברמת גן, אף אחד לא ישחוחח אתך שיחה ארוכה משלושה משפטים, אף אחד לא יוטרד אם תכנסי, תסקרי את המדפים ותלכי. טוב, רמת גן היא לא "העיר הגדולה".

דקל נור*

Well-known member
והעיקר - חניה טובה ללא תשלום.
יש עדיין קניונים עם חניה ללא תשלום? כי עזריאלי החמדנים השיתו תשלום על כל קניוניהם. נכון שזה רק 5 שקלים אבל אני לפעמים מגיעה לשירותים שאין לי ברירה אלא להגיע לקניון כמו קופ"ח או דואר. לפעמים נכנסת לרבע שעה.
באופן לא רציונלי זה גורם לי לחשוב פעמיים אם להגיע לקניון.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש עדיין קניונים עם חניה ללא תשלום? כי עזריאלי החמדנים השיתו תשלום על כל קניוניהם. נכון שזה רק 5 שקלים אבל אני לפעמים מגיעה לשירותים שאין לי ברירה אלא להגיע לקניון כמו קופ"ח או דואר. לפעמים נכנסת לרבע שעה.
רק אצלכם משיתים תשלום, אצלנו (בצפון) מטילים אותו.

בכל אופן בחלק מהקניונים שאני מכיר יש חנייה חינם לזמן מסויים ואם גם קנית משהו מזכים אותך על החנייה.

לגבי קופ"ח או דואר את לקוח שבוי אז אין להם שום סיבה לתת לך הנחות.

צליליתה1

Well-known member
הייתי לפני שבועים שלושה בעזריאלי בעירי. החניה היתה בחינם, אני מניחה שהחניה תמשיך להיות בחינם כי לכל האטרקציות האחרות באיזור (2 קניונם קטנים יותר, בית מלון, מכון כושר, מסעדות, חנויות, בטח יש עוד) יש חניה נוחה, גם בחינם.

למעלה