תחנת בני ברקקניון איילון
איך אני מגיעה אליו מארלוזורוב? ואיך אני מגיעה אליו מהתחנה המרכזית החדשה בת"א? תודה!!!
אני לא אמורה להגיע לקניוןתחנת בני ברק
אפשר לקחת כל רכבת שעוצרת בתחנת בני ברק מהתחנות לאורך האיילון בת"א. משם זה מרחק הליכה לקניון. יש גם הרבה אוטובוסים אבל אני לא בטוח מה מספרי הקווים.
כפי שאמרו אפשר רכבתקניון איילון
איך אני מגיעה אליו מארלוזורוב? ואיך אני מגיעה אליו מהתחנה המרכזית החדשה בת"א? תודה!!!
מתאים לי רכבת!!!כפי שאמרו אפשר רכבת
יש 2 רכבות כל שעה מת"א לכפ"ס (יורדים בתחנת בני-ברק שהיא 3 דקות הליכה מהקניון). מאזור הרכבת בארלוזורוב יש הקווים 40 ו-42 של דן.
סליחה, לרח' הירקון באיזו עיר אתמתאים לי רכבת!!!
כי במילא אני מגיעה מב"ש ברכבת... אבל אז אני צריכה הוראות להגיע משם לרחוב הירקון... מישהו כאן מכיר את האיזור?
תודה!סליחה, לרח' הירקון באיזו עיר את
מתכוונת? נראה לי סביר שאת מתכוונת לרחוב הירקון שבגבול בני-ברק עם רמת-גן. אם כך הרי שהרח' הנ"ל נמצא 5 דקות הליכה מתחנת הרכבת ב"ב לכוון דרום. רח' הירקון נמצא צומת אחד דרומה לקניון איילון ושני צמתים דרומה לרכבת של בני-ברק. אם אכן זה הרחוב המבוקש, ולא הירקון בת"א (שנמצא בכלל צמוד לים ליד הטיילת המאוד מפורסמת של העיר העברית הראשונה בארץ), אזי אם את באה ברכבת לבני-ברק ויוצאת ממנה, עליך ללכת כדקה הליכה מערבה עד שאת מגיעה לכביש סופר ראשי, שאי אפשר לפקששו או לפספסו. זוהי דרך הרצליה לשעבר, כיום נקראת גם מבצע קדש ו/או רח' משה סנה. עליך ללכת בכוון של מפעל אלישרא שרואים אותו מרחוק. באזור של אלישרא יש רחוב המאונך לו וזהו רחוב הירקון. עוד אינדיקציה לזיהוי זה שהרח' נמצא אחרי המשרדים של צ'מפיון מוטורס אשר מאופיינים בקיר לבנים חום-אדום בסגנון אמריקאי.
מב"ש?מתאים לי רכבת!!!
כי במילא אני מגיעה מב"ש ברכבת... אבל אז אני צריכה הוראות להגיע משם לרחוב הירקון... מישהו כאן מכיר את האיזור?
לא מתוזמנות בכלל...מב"ש?
אם את באה מב"ש אז אולי כן כדאי לך לקחת אוטובוס מרכבת מרכז (ארלוזרוב) במקום כי ליעדתי הרכבות שבאות מב"ש בדכ"ל לא מתוזמנות טוב עם הרכבות היוצאות מת"א לכ"ס.
אחרי שקראתי את כל התשובותקניון איילון
אני צריכה להגיע למס' 67אחרי שקראתי את כל התשובות
וגם את השאלות שלך , אז אציע לך כמה הצעות ותבחרי את הטובה בעינייך (כולן טובות) : הכי טוב שתסעי ברכבת מבאר שבע עד לתחנת ת"א מרכז (סבידור) או עד תחנת האוניברסיטה ושם תחליפי לרכבת שממשיכה לתחנת בני ברק. קחי רק בחשבון שכשאת קונה כרטיס בבאר שבע את צריכה לבקש כרטיס לבני ברק ולא לתל-אביב ועם הכרטיס הזה את מבצעת את ההחלפה בתל אביב לרכבת שמגיעה לבני ברק. מתחנת בני ברק זה בערך 10 דקות ברגל לרחוב הירקון. ואני מכיר את רחוב הירקון כי יש שם את המוסך הגדול של "דן" וביקרתי שם . השאלה היא לאיזה מספר ברחוב הירקון את צריכה להגיע. אם את צריכה להגיע למספרים הקטנים, שנמצאים בתחילת הרחוב ליד רחוב בן-גוריון אז לא כדאי לך ללכת ברגל. זה קצת יותר רחוק. במקום זה תחצי את הכביש בתחנת רכבת בני ברק לצד השני (לכיוון הקניון) ותקחי קו 40 שאיתו תסעי 2 תחנות בדיוק עד לרחוב בן גוריון פינת הירקון. אפשרות נוספת : שתסעי עם הרכבת רק עד תחנת תל אביב מרכז ושם תגשי לתחנה של קו 40 שנמצאת על דרך פתח תקוה ותסעי עם קו 40 עד לרחוב בן גוריון פינת הירקון. נסיעה טובה ובהצלחה.
אז בדיוק כפי שכתבתי לךאני צריכה להגיע למס' 67
אפשר להגיע ברגל? אני חייבת להוסיף שההוראות חייבות להיות מדוייקות כי אני נוטה ללכת לאיבוד...
שלחתי לך אתר ,טוב חפשתי בשבילךאני צריכה להגיע למס' 67
אפשר להגיע ברגל? אני חייבת להוסיף שההוראות חייבות להיות מדוייקות כי אני נוטה ללכת לאיבוד...
אתר לא טובשלחתי לך אתר ,טוב חפשתי בשבילך
אם זה בבן גוריון רמת גן אני חפישתי למענך וגם את יכולה אתר של בני ברק לא נורא אם תחכי .יש גם לו זמנים יש הכל את יכולה לתכנן עדיף לאבד רגע מהחיים ומאשר חיים ברגע יש גם בוואלה רחוב הרכבת הוא מבצע הקודש 1
טוב לא חשובאתר לא טוב
קחי חדש ושיהיה לך נסיעה בטוחה ומקווה שתעברי כל הזה בשלום
בינתיים קראתי גם את תשובתך האחרונהאחרי שקראתי את כל התשובות
וגם את השאלות שלך , אז אציע לך כמה הצעות ותבחרי את הטובה בעינייך (כולן טובות) : הכי טוב שתסעי ברכבת מבאר שבע עד לתחנת ת"א מרכז (סבידור) או עד תחנת האוניברסיטה ושם תחליפי לרכבת שממשיכה לתחנת בני ברק. קחי רק בחשבון שכשאת קונה כרטיס בבאר שבע את צריכה לבקש כרטיס לבני ברק ולא לתל-אביב ועם הכרטיס הזה את מבצעת את ההחלפה בתל אביב לרכבת שמגיעה לבני ברק. מתחנת בני ברק זה בערך 10 דקות ברגל לרחוב הירקון. ואני מכיר את רחוב הירקון כי יש שם את המוסך הגדול של "דן" וביקרתי שם . השאלה היא לאיזה מספר ברחוב הירקון את צריכה להגיע. אם את צריכה להגיע למספרים הקטנים, שנמצאים בתחילת הרחוב ליד רחוב בן-גוריון אז לא כדאי לך ללכת ברגל. זה קצת יותר רחוק. במקום זה תחצי את הכביש בתחנת רכבת בני ברק לצד השני (לכיוון הקניון) ותקחי קו 40 שאיתו תסעי 2 תחנות בדיוק עד לרחוב בן גוריון פינת הירקון. אפשרות נוספת : שתסעי עם הרכבת רק עד תחנת תל אביב מרכז ושם תגשי לתחנה של קו 40 שנמצאת על דרך פתח תקוה ותסעי עם קו 40 עד לרחוב בן גוריון פינת הירקון. נסיעה טובה ובהצלחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.