קניה של קטנוע

eran1212

New member
קניה של קטנוע

אתמול קיבלתי רישיון לקטנוע (עד חמישים סמ"ק). אני מעוניין לקנות מהר קטנוע שיהיה לי לעבודה וללימודים. יש לי בערך כארבעת אלפים ש"ח לקטנוע עצמו. אני גר בירושלים. מה אתם בבקשה ממליצים לי לעשות? המטרה היא לרכב עליו יחסית מעט והכל נמצא בתוך העיר המון תודה על העזרה מכיוון שהידע שלי שואף לאפס בנושא.

כנס גבר

במחיר כזה תוכל לקנות איזה פיור שנת 2002 שהוא די נחמד ואם יש לך כסף לתשלומים אז אתה יכול לקנות חדש והשאר בתשלומים חדש כזה עולה 7 אלף על הכביש נראה לי.יש עוד הרבה אופציות זולות וטובות כמו גאנגל +פנסי של סאן יאנג קימקו KB ZX טופ בוי ואחרים שהם יותר גדולים מהפיור לקרה שאתה די ארוך.

4,000 שקל, אני שונא תתקציב הזה..

קצת מתחת כדאי לקנות פיור (במקרה שאתה ממוצע מינוס) אבל ב4,000 לפי תעדתי חבל לקנות פיור למה לקנות? כי הוא שנת 2000-1? עדיין לא בטיחותי ומסוכן ואיטי ולא עוצר ומחליק...הפיור אמין ולכן אתה שתקנה ב4 אלף ואחר שיקנה באלפיים שתייכם תהנו אותו דבר...אוקיי, אז עדיף נגיד טרקר שהוא גדולך יותר צמיגים רחבים (תקרא את כל המאמרים אני ממליץ אתה תבין הרבה) הרבה יותר בטיחותי יותר נוח (כן הוא נוח, יותר מפיור) מתאים גדולים ואם תתפס ל5K ש"ח תקנה שנת 2000 בראש שקט(אם טיפלו בו כמו שצריך...

למעלה