קניה שבוטלה לי

anir10

New member
קניה שבוטלה לי

שלום מצאתי הזדמנות נדירה על 2 רובוטים המחיר היה בערך רבע ממה שצריך להיות ספק טעות לאחר התשלום לאחר כמה שעות איביי הודיעה על ביטול עקב MC12 הפרת סכויות או משהו כזה האם המוכר עדיין מחוייב לתת לי את המוצרים? הקנייה נמחקה טוטאלית מאיביי ואין אפשרות לראות פרטי העיסקה

Led3d

New member
המוצר היה במקרה מסין?

כי לפי הסימנים הוא היה מזוייף.

anir101

New member
תיקון mc015

המוכר יצר קשר במייל ואמר שהכל בסדר והוא מתכוון לשלוח אמר שאיביי חסמו לו את החשבון לבדיקה

Led3d

New member
אל תאמין למה שהמוכר אומר

מציע לך ליצור קשר עם איביי ולברר את סיבת הורדת המוצר, ובהמשך תידרש ככל הנראה לפתוח דיספיוט. אל תמשוך את הזמן, המוכר יוכל להוציא את הכסף מהחשבון ואח"כ לא יהיה פשוט לקבל אותו בחזרה.

anir10

New member
לא נשלח עדיין המוכר מאיטליה

תקשרתי איתו הוא אומר שיעמוד בעיסקה איביי חסמה לו חשבון עד לווריפיקציה

Amih90

New member
קרה לי מקרה דומה אבל

תפתח דיספיוט, אם יגיע המוצר אז יופי ואם לא לפחות יש לך ערבות על הכסף.| במקרה שלי למרות שחסמו למוכר את החשבון הגיע המוצר ואני מרוצה, למרות הדיספיוט שביטלתי לאחר שהגיע המוצר כמובן.

anir101

New member
יש רק את ההעברה בפייפאל

איך טני פותח דיספיוט בפייפאל?

Led3d

New member
נכנס לעמוד העסקה בפייפאל

ולוחץ למטה Resolution Center

SpreadLight

New member
גם לי הורידו מוצר

ושלחו הודעות לכל מי שקנה חלקם פתחו דיספיוט וחלקם חיכו. המוצרים נשלחו לכולם. לפעמים איביי מורידה מוצר בטעות ואז המוכר אוכל חר...

anir10

New member
לא יודע

טעות או לא אני מעדיף לפתוח דיספיוט שהוא יאכל חרא ולא אני

Led3d

New member
מהצד של המוכר - אין ספק שזה מציק ומיותר

אבל על הקונה לבטח את עצמו, במיוחד אם אין לו נסיון קודם עם המוכר. יש אינסוף סיפורים על מוכרים שמכרו מוצרים מזוייפים או מוצרים שאין להם, הוציאו את הכסף ונעלמו. קונה הוגן ישתמש בדיספיוט רק לבטח את עצמו ויסגור אותו אם החבילה תגיע.

SpreadLight

New member
יש לו 45 יום...

למה לפתוח ישר, ואם המוכר עדין מתקשר אז אפשר להבין שמדובר במוכר נורמלי ולא סיני שעוקץ ובורח.

למעלה