קניה קצת שונה...

the maya bee

New member
קניה קצת שונה...../images/Emo107.gif

היי בנות, אני מחפשת רסן לכלבה (המדהימה!) שלנו, כלבת פיקינז. לכל המבינה בדבר- זה זן עם אף פחוס ודחוס פנימה ככה שמאוד קשה למצוא בשבילה רסן אך זה מאוד חשוב עבורי! אני אשמח אם מישהי מכם תוכל לעזור לי..

niya

New member
נסיון לעזור וחידה../images/Emo9.gif

נסי למצוא רסן בחנויות לבעלי חיים. אני מכירה בירושלים אחת מעולה, בקניון שבגילה. לא זוכרת את השם אבל אם תרצי אמצא לך. שאלי את הוטרינר - הם תמיד יודעם - ולפעמים גם יש להם למכור - וחידה (לכל הגולשות): מי יודעת מאיפה "הגיע" הפקינזי, ולמה קוראים לו כך (ואל תענו לי שמפקין, כי זה ברור מאליו. עכשיו תתעמקו בתשובה)

Litalxo

New member
אם אינני טועה, הוא האריה הסיני הזעיר../images/Emo13.gif

niya

New member
מה זה האריה הסיני הזעיר? (וסליחה על הבורות)

Litalxo

New member
נאמר לי פעם, שבגלל שבסין לא היו אריות

הרי אריה הוא בע"ח אפריקאי. הקיסרים הסיניים טיפחו כלבי פיקינז והתייחסו אליהם כאל אריות (בגלל דמיונם לאריה קטן), לקטנטנים האלו היה מעמד מיוחד
הם כלבלבים מתוקים, אבל כל פחוסי הפנים (פיקינז, בולדוג, פג וכו') הם כלבים אם בעיות פיזיות רבות.. בגלל שהם טיפוח של מוטציה לא בריאה במיוחד, ונוטים לבעיות נשימה, מחלות פרקים ודלקות עיניים ועוד.. הנקבות במקרים רבים לא שורדות המלטה (שנעשית בד"כ בניתוח קיסרי, כי הראש הגדול של הגורים לא עובר בתעלת הלידה, ועקב בעיות הנשימה הידועות, לעיתים הן אינן מתעוררות מההרדמה של הניתוח
)

למעלה