קניה לא מוצלחת!

sanlee

New member
קניה לא מוצלחת!

לפני שנה וחצי קניתי ``פודל`` .הכנסתי אותו הביתה, ויצאתי לקניות . כשחזרתי הביתה גליתי שה``פודל`` הפך לסוס , ולתדהמתי גיליתי שהוא סוס מיוחד .סוס טרויאני בזמן שיצאתי לקניות מכר לי הפודל את כל נכסי ללא תמורה.מסקנה : עדיף לא להתעסק עם פודלים. נ.ב מוגש לציבור כחומר למחשבה!!!

אלוני.

New member
בא נהיה הוגנים

קראתי את הסיפור שלך והמסקנה שלי הייתה שונה. מי שלא מבין בכלבים שיתייעץ עם מומחה לפני שהוא קונה אחד. בחייך, לא הבדלת בין סוס לפודל ???

שרוף

New member
אלוני גם אני קניתי פודל

ולא הבחנתי שהוא סוס מגזע טרוג`ן. כנראה שזאת לא רק הבעיה של סנייל. אבל ב6 לחודש עם ישראל מפרמט את הדיסק וימחק את הטרוג`ן.

אלוני.

New member
ואז???

נניח שאתה צודק...... בא ניפגש כאן היום בעוד שנה ותראה שכלום לא השתנה....וזה במקרה הטוב.

שרוף

New member
Probably you are right

סביר להניח ששום דבר לא ישתנה. אולי תפסיק ההתבזות הזאת של ישראל בפני עמי העולם ותיפסק החבלה בכח ההרתעה שלנו מי יודע!!

ashxx

New member
מה זה משנה..

ההסברים שלך, מה שחשוב הוא שיצא מזה משהוא מסוכן מאוד. ההערכה שלי היא, שזה גרם לקיצור שנות חייה של המדינה היהודית!!!

sanlee

New member
אלוני !

מכיוון שאין באפשרותי לומר דברים העוסקים בחיי המדינה ואני מנוע מכך. אתה כפי הניראה לא תמתין שנה לראות שינויים.לערכתי הרבה יותר מוקדם. ולא בגלל תוצאות הבחירות. דע לך שהשלב שהגענו הוא שלב האל חזור בתהליך המדיני, ומעבר לכך לא הוסיף.

למעלה