קניה חדשה

123נעמי

New member
קניה חדשה ../images/Emo13.gif

כל כך בא לי להרכיב פאזל שיצאתי לי לחנות לקניות. הסתובבתי שעה ולא מצאתי פאזל לטעמי. מה קורה עם פאזלים חדשים לשנת 2009 ? השנה הם מזייפים בגדול - לא מוציאים חדשים בסופו של דבר יצאתי עם זה
(אני עכשיו חזק בנושא חתולים
) פאזל דו צדדי ננסה ונראה איך ילך

ssyוM

New member
משגע...

אבל דו צדדי ....רק לי זה נשמע קשה? טוב נו...קטן עליך
שתפי אותנו בחוויות ההרכבה .

123נעמי

New member
גם לי זה נראה קשה

אבל... ננסה ילך - ילך לא ילך - נשים בצד

ssyוM

New member
את יודעת מה אני סקרנית לראות ...

את מלאי הפאזלים שלך מסודרים בקופסאות ... יש מצב שתעלי לכאן תמונה?

123נעמי

New member
את מוזמנת לבוא לראות ../images/Emo9.gif

את רוב הפאזלים דחפתי לא מזמן לבויידם אם תהיה לי סבלנות להוציא הכול אני אצלם חנות פאזלים קטנה עלי מבחינת המבחר והכמות :)
נתת לי אתגר אני אצלם את הבויים והארון המלאים

123נעמי

New member
התיאשתי ../images/Emo3.gif

הפאזל קשה - לא זורם ודורש מצב רוח מיוחד הוא יחכה למוזה הנכונה
ועכשיו לתלונות על האיכות
הפאזל הוא של חברת באפלו כשמחזיקים את החלקים ביד מרגישים איכות מעולה - ממש יחסית לכולם - הכי טוב אבל................ בערך 5% מהחלקים הגיעו פגומים בלשונית מקומט - נפוח - התמונה מופרדת מהקרטון וכשמנסים להפריד שני חלקים שחוברו לנסיון כמעט בטוח שהלשונית של החלק עם הלשונית ינזק. בקיצור מרגיז מאוד ומאכזב. אז חזרתי לחנות וקניתי לי פאזל אחר
פאזל שנראה כיפי להרכבה - כמו שאני אוהבת למרות שהוא של ררונסבורגר
פאזל מלא פרטים צבעים ועיניין 2000 חלקים הנה הוא

fairy8

New member
תתחדשי!

לגבי הפאזל שאכזב אותך אני מניחה שזה בגלל שהוא דו צדדי ויש איזשהו קושי בחיבור התמונה משני הצדדים לקרטון (מה הקשר אין לי מושג,
)מכיווון שכל הפאזלים שעשיתי מחברת באפלו היו טובים אפילו טובים פלוס להוציא את הדגים. גם האחרון שעשיתי היה מבית באפלו והיה חלקים ברורים חלקים וטובים.

123נעמי

New member
תודה ../images/Emo140.gif

הדגים שעשית זה גם אותו רעיון - נכון? דו צדדי מסובב מה היתה הבעיה איתו? החלקים היו בסדר? לא נפגמו כשהיית צריכה להפריד שני חלקים?

fairy8

New member
הדגים שעשיתי אכן על אותו העיקרון

דו צדדי מסובב. הבעיה של הפאזל הייתה התמונה לא הייתה מודבקת לקרטון בצורה חלקה היו חלקים שהם קצת נפוחי.אם אני לא טועה היה כמה שאכן ניזוקו בעת ניסיון השיחרור. אבל זה קורה לי גם בהרבה פאזלים משתדלת להיזהר.

123נעמי

New member
על זה בדיוק אני מדברת

לי זה קרה רק עם באפלו נכון שיש לפעמים פגומים אצל חברות אחרות אבל חלק אחד או מקסימום שתיים וגם לא ככה התמונה יורדת טיפה מהקרטון אני מדביקה וזהו אבל כאן זה ממש מוגזם

fairy8

New member
בתור אחת שהרכיבה לא מעט באפלו

זה היה הפאזל היחידה המאכזב. האם היית מרוצה מהסידרה של הפאזל שארת שאת מחפשת בנרות? כמו אחרון שהרכבתי?

מממאיה35

New member
יש לי גם כזה!

קניתי אותו כשחיפשתי פאזל צבעוני. לפני יותר מחודש.. הוא אכן נראה כיפי, והתחלתי כבר במיון, אלא כהרגלי
נטשתי
אני כנראה לא במוד של פאזלים בתקופה הזו.. ובקשר לפאזל שלך - אני מציעה שתחזרי לחנות ותתלונני ותחזירי את הפאזל
. באפלו היא אכן חברה נהדרת וידועה, לא נראה לי שתהיה עם זה בעיה. את יכולה גם לנסות לשלוח להם מייל לשירות לקוחות. בכל מקרה תהני מהפאזל החדש! אגב - יש מבצע השני בחינם על מגוון פאזלים, חלקם של בפאלו. אני זממתי על הפאזלים של "מציירים את" (דומה לפו ההוא שאז קנית לי..) נראה האם בסוף אוצי לפועל את הקניה.. ~יום טוב~

123נעמי

New member
לכי על כל הסידרה- מציירים דיסני

סידרה מקסימה ויראו מצויין כולם ביחד על הקיר. באמת יש 1+1 על באפלו וגם על פאזלי אומנות. אני עם באפלו גמרתי שלושת הפאזלים שלהם שקניתי דפוקים. היה נחמד להכיר אבל - לא תודה

evilihi

New member
גם אני התאכזבתי מבפאלו

היה לי את הסיוט של מיקי - סיוט! שורות שלמות שהתברר שלא היו במקום למרות שכן התחברו אחת לשניה - ורק חלק אחד סירב להכנס...בקיצור - לא!

jocie1

New member
1000 חלקים Malalena Big Five

תמונה מדרום אפריקה עם חמשת מלכי הסבנה...מעלה זכרונות ילדות מחו"ל הביתה ילדה צעירה. חוויות מההרכבה: עדיין מאתרת חלקי הפאזל בכל מיני מקומות בבית ומהמכונית. השואב בלע כמה חלקים שחזרו בנתיים למקום שלהם בשלום על קרטון הביצוע.

123נעמי

New member
למה לנקות את הבית......

ועוד עם שואב ? ממש לא בסדר שבוע הבא זה זה יתלכלך שוב אז למה לנקות?
(הכול בצחוק) אני מקווה שתמצאי את כל החלקים רוצים לראות תמונה סופית כשיגמר

MolyMoly

New member
הרכבתי אותו!

בהתחלה הוא באמת קשה ומתיש אבל אחרי שתפסתי את הקטע (ובעיקר הצצתי מתחת כי יוצא שהתמונה למטה היא ב-90 מעלות לתמונה העליונה) דווקא נהנתי ממנו

למעלה