קניבלית צעירה

קניבלית צעירה../images/Emo58.gif

בת שנה וחצי שמאוד אוהבת לטעום את בשרם הרך של החברים והחברות שלה בגן כביטוי לכעס( יש לה פתיל מה זה קצרררר) ולא ניראה שהיא מבינה כשאומרים שלא נושכים כי.... שלכם חנה גונן

limori

New member
אולי תשאלי קודם את הוריה איך הם

מטפלים בתופעה הזאת ואולי זה יעזור לך לעזור לה. אח שלי היה ילד נשכן ואני מצטערת להגיד לך ששום דבר לא עזר עד שיום אחד משהו נשך אותו בגב נשיכה כל כך חזקה וכואבת ורק אז הוא הפסיק לנשוך...

לאה_מ

New member
חנה, את בטח יודעת שיש לי המוןןןןןןן

מה לומר על נשיכות. לחפש ולקשר לך דיונים קודמים בנושא? מכיוון שאורי היה נושך לא מעט - זה היה נושא מאד טעון עבורי. אגב - אצל אורי זה לא היה ביטוי לכעס - יותר פורקן רגשות, ולא כל כך משנה מאיזה סוג הם היו (כלומר, גם שמחה גדולה או התרגשות יכלו "לצאת" בנשיכה - לא רק כעס או תסכול או עלבון). אני אחפש לך קישורים יותר מאוחר.

זאת זאבה קטנה../images/Emo58.gif

הנשיכות באות בדרכ כלל בזמן מריבה עם ילדים אחרים,את רוב הפעמים אנחנו מצליחות למנוע אבל גם הרבה פעמים אנחנו לא תופסות אותה בזמן,תיסכול מתבטא אצלה בהתקפת זעם ,התפתלות וצרחות, פה אימצתי את הצעת הפורום ואני מניחה אותה בעדינות בו במקום וזה עוזר לה להרגע(לוקח לה לפחות רבע שעה לצאת מזה) אבל הבעיה הכי גדולה שלה זה נשיכות והיא נושכת עמוק. שלכם חנה גונן

לאה_מ

New member
תציעי לה אלטרנטיבות לנשיכה -

משהו מגומי או מבד שאפשר לנשוך. אולי זה עדיין צורך אוראלי אצלה. לאורי זה מאד עזר בהתחלה.

למעלה