קניבה VS בארו

droriko

New member
קניבה VS בארו

אחרי העירבוב וחזרתם של נועם ומשה בעד מי אתם ?

droriko

New member
בארו

כי אני שונא את מיכל ,מירית ומשה , ואיתי וגיא סתם למלמים בקבניבה יש את אופיר המלך , עידן שהוא ממש אחלה וגם את נועם שאני קצת מחבב (ורוחש לו איזשהוא כבוד על הכח שלו) למרות שגם שם הבנות מעפנות

lordof the

New member
ברור שקניבה. אבל זה הרע במיעוטו.

אולי פעם אהבתי את עידן, אבל מאז שהוא אומר "דיוה" כל מילה שניה אני פשוט מחכה שהוא יעוף. איגור בהמה. יואב לא קיים. נטע לי ואנסטסיה פוסטמות. רק אפרת ואופיר עוד איכשהו נורמליים. ונועם הוא הדבר הכי משעמם בעולם, איך אפשר לכנות אותו "מתמודד" בכלל ? זה לא שבקניבה כולם מוצלחים, אבל בסה"כ הם יותר נסבלים ברגע זה.

droriko

New member
מה שנאי אוהב בנועם

זה שלמרות שהוא יותר חזק מכל הבנים ביחד, ולמרות שבמציאות הוא בטח גם מזיין כל היום דומגניות(גם לפני הישרדות) הוא חסר אגו לחלוטין (מצד שני הוא גם לא ממש מדבר )

LemonLimeLilach

New member
קניבה

אף פעם לא הייתי מעריצת נועם, ועידן עם אובססיית הדיוה שלו הרס. ושלושת הבנות שהם קיבלו לא בדיוק מעלות את האהבה

הנל13

New member
ברור שהקניבה החדש

אני רק מחכה שיעיפו את נטע לי ועידן.
נטע לי פוסטמה שחושבת שהכל מגיע לה."הם לא יודעים לדוג", "לך תביא זה", "סוף סוף יש גבר כאן". תשתקי כבר!!!! את לא ליה! עידן פשוט מרגיז כי הכל אצלו קשור לדיוה. יואב כלומניק אנסטסיה - היא בכלל עושה משהו חוץ מלישון?! דמות משעממת נועם - מבחינתי הוא עדיין לא בארו ובכלל אני עצבנית שהביאו אותו. היחידים שאני מחבבת בשבת בארו זה אופיר (כי הוא עושה את המשחק מעניין) ואפרת (כי היא אמיתית). הקניבה החדש ממש אנשים טובים (חוץ מאריק שהוא סכסכן, אבל גם זמנו יגיע). הם משרים אנרגיות טובות וכיף לי להסתכל עליהם.

Optimus_Prime

New member
מאז ומתמיד קניבה

מהפרק הראשון. ובייחוד אחרי שהעיפו את החזרזירה, הרוסיה והחרמניה
וברצינות, בבארו יש את המתמודד האהוב עלי העונה - אופיר ו...זהו. פעם אהבתי גם את איגור ועידן, כל הדביקי הזה לדיווה קצת הוריד לי, אבל הם עדיין חיוביים מבחינתי. כל השאר - יוק. בקניבה..יש קניבה. אפילו הדמויות המעפנות מצחיקות. :)

AmitNHB

New member
ג'יבארו.

רק צריך שיחזירו את דן, נעמה ומרינה במשימת הפרס הבאה, עוד עירבוב קטן וג'יבארו לנצח.

ג'יבארו לנצח...

פעם קניבה.. עכשיו שנועם בבארו אז אני עם נועם בכלל אם היה אפשר להחזיר כל כל ג'יברו זה היה מעולה.

navajo chief

New member
את קניבה המקוריים

עם החזרזירות הקטנות והעצלניות - הם היו השבט הקלאסי... אבל עכשיו, נהיה בלגן שלם. נטע לי לא מתחזרת, אריק איבד את חדות התככים שלו, אפרת במקום רצח בעיניים יש לה עכשיו לבבות אדומים, והרומן בין גיא למירית מוזר לי יותר מדי. יוחזרו השבטים לאלתר!

קניבה!!

ואחרי הערבוב אז עוד יותר קניבה! תמיד אני מחכה לקטעים של השבט הזה, בארו כאלה משעממים חוץ מאופיר שהוא אחלה, כל השאר סתם דפרים ועוד כשנועם החלול הגיע לשם אז בכלל... מאז שאהובי בשבקין הלך גיליתי כמה גיא מלך!!!!!

morosh1234

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהייתי בהתחלה מאוד בעד בארו

עכשיו פחות, בגלל אופיר
בעיקרון הלכתי על מתמודדים לבד - מירית, ועידן (בתנאי שהוא יחזור להיות מדהים כמו שהוא היה מקודם, וישכח כבר מדיווה!)

1חרטטן

New member
קניבה

ודווקא הייתי ממש מעד בארו, אבל מאז הערבוב, לגמרי קניבה בעיקר בגלל הקטע המסריח של מעיין ובגלל שעידן הוא חתיכת אדיוט שאומר רק דיווה דיווה ואיגור הוא בבון. זה שבט לא כיפי ובעיקר לא אנושי - אפרת, איגור, אנסטסיה, אופיר זה אנשים שידרכו על כולם וימכרו את אמא שלהם בשביל להמשיך, וזה כבר מתחיל להרגיז. גם גיא הוא קצת מניאק, אבל הוא לפחות אנושי (אהם אהם אופיר)...

דנה1982

New member
הייתי בבארו, ועכשיו אני עם קניבה המחודש

אהבתי את בארו כשמירית ומיכל היו שם יחד עם עידן. גם אופיר הוא תכלס מי שמנווט את המשחק (והוא בארו). אבל עכשיו אני יותר אוהבת את קניבה. זה התחיל כשסופסוף העיפו את בשבקין ועכשיו שהם גם העיפו את דיוה ונשארו עם מירית ומיכל יחד עם גיא (שאני די מחבבת לאחרונה) ועם אריק - השבט הזה מקבל אצלי עוד נקודות בונוס. רק שיעיפו מחר גם את איתי ואז אני אהיה בכלל מאושרת.

adicto

New member
לא זה ולא זה, אני בעד כל הבנים

כולל בנים שלמים (עידן, איגור, איתי, גיא) וחצי בנים (אופיר ואריק)

למעלה