קנו לעצכם מתנה לחג .....

bellyboy

New member
קנו לעצכם מתנה לחג .....

אז היה חנוכה והיה כריסטמס והיתה שנה חדשה ולמרות כל האירועים הללו קניתי לעצמי מתנה לחג(לא משנה איזה). gift pack של שתי דמויות מtransformers rid בהוצאה מחודשת של cybertron optimus prime & ultra magnus הזמנתי מאיי ביי -סגור בקופסא,נשלח מקנדה ולכן ההוראות והשמות בקופסא הם גם בצרפתית. בעייני וראיתי לא מעט רובוטריקים הצמד הזה מנצח ובגדול,שני רובוטריקים שתמחברים לרובוטריק אחד גדול ואופטימוס בעצמו הוא 4 רובוטריקים.... מעניין ? עלה לי 39 דולר ועוד 30 משלוח סה"כ 69 דולר ושזה 320 ש"ח אחרי עיגול פינות.יקר להחריד אבל שווה כל שקל. נתחיל בקופסא.

bellyboy

New member
omega prime combine

שתי הדמויות אופטימוס ואולטרא מגנוס מתחברים לכדי רובוט ענק . בהתחשב בעובדה שהם אחים זה קצת מחשיד.........

bellyboy

New member
omega prime combine

שתי הדמויות אופטימוס ואולטרא מגנוס מתחברים לכדי רובוט ענק . בהתחשב בעובדה שהם אחים זה קצת מחשיד.........

bellyboy

New member
omega prime-close up

אז היו לנו : משאית כיבוי בסיס אופטימוס פריים מגה פריים אולטרא פריים אומגה פריים אולטרא מגנוס משאית תובלה 3 זוגות ידיים 4 ראשים 4 זוגות רגליים כל דמות מדברת ועושה קולות אופיטמוס אומר: autobots transform","fire","optimus prime maximiz" מגנוס אומר:"ultra magnus" 3 קולות שונים של ירי (תלוי באיזה רובה הוא מחזיק ביד) אומגה פרייס מכריז על "optimus prie ultar agnus cobine" אחלה רובוטריק שבעולם.....

mx47

New member
תתחדש איש

קודם כל מזל טוב על הזכייה. דבר שני, יש לך אוסף יפה של primes . יש עוד רובוטריקים חוץ מפריים לדורותיו ?

bellyboy

New member
אני ב84 רובוטריקים כרגע

נאמן לדור הראשון אב אם יש משהו שאני אוהב בסדרות שבאו אחרי אז אני מפנק עצמי. יש לי את הstunticons protectobots comacticons ,קרוב ל-45 רובוטריקים מדור ראשון. אני מחפש את מוטורמאסטר כי הוא קצת גמור אצלי-אם יצא לך לעזור... אופטימוס יש לי מארמדה (מתנת יומהולדת מחברה שלי) ומהדור הראשון אבל שנת 1996 ועכשיו את המגניב הזה. ויש גם גלריה אם מעניין אותך,מוצגים בה רק 120 מתוך הכמעט 700 שיש לי..

Prime123

New member
תתחדש

תתחדש גבר ולפי דעתי זה ממש לא יקר בשביל שתי הדמיות האלה פשוט מחיר מציעה

MajorWinters

New member
איכותי...

לפעמים אני מודה לאלוהים שאני לא חובב רובוטריקים... הם פשוט איכותיים, ויש כל כך הרבה, זה אוסף לא קטן, היה עולה לי הרבה
. הם מגניבים, בטירוף!

מאוד יפה ומשוכלל ומורכב

אבל לא אהבתי כל כך בשבילי אופטימוס פריים זה אופטימוס פריים קלאסי וזהו:p אבל תתחדש

למעלה