קנונייה?

swirrrly

New member
קנונייה?

ישנו אלמנט חוזר ונשנה בכל הטלנובלות הישראליות: תלתלים. בלגעת באושר, סיטי טאוור ולחיי האהבה התלתלים על הכוכבות הראשיות חוגגים! יש לי הרגשה שזוהי קנוניה מצד כל בעלות התלתלים שיכול והרגישו מקופחות במשך כל השנים האחרונות. דבר אחד בטוח - זה לא יעבור בשתיקה! זה עוד יהפוך לסטיגמה ואני לא מוכנה! אני פונה אליכן כל בעלות השיער-החלק! יש עוד זמן להלחם בתופעה! הצטרפו עמי למאבק! יש לי חלום... חלום בו כל כוכבות הטלנובלות, ללא הבדל צבע, סוג או אורך שיער חיות ומככבות יחדיו בשלום ובהרמוניה!
 
תרגעי....

כנראה לא קראת מה רונה מלחיי האהבה רשמה בויוה פלוס(לא הזה): היא רשמה שכנראה שזה נראה יותר בטלוויזיה שבעלות שיער חלק הם רעות ומזיקות לעולם לא כולם כאילו רוב הרעות הם בנות שיער חלק, ושכנראה אלה עם התלתלים יותר עדינות וטובות... וזה לא אני אמרתי, אה ואני בעלת תלתלים ואני חושבת שזה לא נכון למשל ביאגו מורנה היא בעלת שיער חלק והיא הטובה בסיפור, או ברק נשיקה אסוסנה היא טובה והיא בעלת שיער חלק או בפיתוי גם מריסול וגם אנה לאורה בעלות שיער חלק... אז מי אמר שישראל הכי טובה בעשיית הטלנובלות והיא הקובעת?
 

©wil cat

New member
רונה מלחיי האהבה דורשת כאפה דחוף!!!

בעעעעעע היא והעופרה הזאת מעצבנות אותי!!!!!!!
 

oshrat8

New member
אתה יכול להגיד לי..............

אתה יכול להגיד לי בבקשה איך עשית את הc הזה בסוף השם שלך?
 

©wil cat

New member
אני בת.... ושנייה אני מסבירה לך....

חחח ת´אמת שאנינ לא יודעת לעשות........ חברה שלי עשתה כזה באייסיקיו ואז העתקתי אותו ממנה....... אז קחי חופשי תעתיקי ממני ותפיצי את ה- © בכל העולם!!!!פחחח.... יאללה בה ביי....... הילו´ש
ואני בתתתתתתתתתתתתת!!!!!!! מה יש לפורום הזה?! חושבים שבנים הם בנות ובנות הן בנים...... בעעעעע איתכם!!!!! וקחו להעתיק........ © © © יאללה בה ביייי
נשיקות!!!!
 

oshrat8

New member
בבקשה תגידי לי מתחננת

בבקשה אני חייבת לדעת איך עושים את זה בבקשמ AMIGA
 
למעלה