קנון EOS33

קנון EOS33

שלום לכולם רכשתי לא מזמן את הקנון EOS 33 ומכיוון שלפני זה היתה מצלמה טיפה שונה (מינולטה 505) אני אשמח לקבל טיפים לשימוש. כמו כן אני מעוניין לדעת היכן אפשר להשיג (אפילו בתשלום) חוברת הפעלה בעברית למצלמה. תודה מראש

© DrorZi

New member
איזה טיפים אתה מחפש ../images/Emo35.gif

איזה עדשות ברשותך
דרור זי.

טיפים

למעשה,אני לא חושב על משהו קונקרטי אלא סתם כמה דברים -שמתחיל לא יידע אבל מנוסה כן- שיכולים לעזור או לשפר. יש לי עדשה של טמרון 28-200 (זה כרגע התקציב שלי...) אתה אולי יודע מהיכן אני יכול לרכוש חוברת הפעלה בעברית?

כמה טיפים

* לא להשתמש בפלאש הבנוי כשהעדשה פתוחה למלוא אורכה - זום מלא,ולדאוג להסיר את ה'הוד'(החלק הפלסטי המתלבש על העדשה מקדימה) לפני כן,אחרת מקבלים את הצל בתמונה. *להשתמש תמיד ב'הוד'. *סרטים מומלצים:מהירויות 200 (ביום) ו400 בלילה -עם צילום פלאש. *מהירות מומלצת:לא לרדת מתחת ל125\1 (בזום מלא-ואם היד שלך יציבה מאוד,בד"כ רצוי 250\1 ). כשהזום במצב הרחב שלו - 28 מ"מ ובאיזור - מהירות לא פחות מ60\1 . * אין חוברת בעברית,רק באנגלית,עד כמה שידוע לי * תתחדש.

גם-להשאיר קבוע במצב של

Al Focus - המצב האמצעי שבין Single AF ל Al Servo . יש עוד,והן קשורות בפונקציות המשתמש ,ובהפרדה בין כפתורים - אבל את זה ...נשמור לאח"כ,לכשתצבור נסיון.

קודם כל תודה

דבר שני, אם ה "הוד" מורכב הפוך יש בעיה עם הפלאש? בקורסים של צילום (כמו שמתפרסמים ב "טבע הדברים", או "מסע אחר") מלמדים איך להשתמש במצלמה שברשותי? שוב תודה

למעלה