קנדידה

בטי בם

New member
קנדידה

אני רוצה להתחיל בדיאטה נגד קנדידה. ברוב המקומות מצאתי חומר בעיקר לגבי מה אסור, לא לגבי מה מותר. מישהו כאן יודע מה מותר? תוך כמה זמן זה אמור להשפיע? בינתיים לסבול את הגירודים או להשתמש בנרות (אני מאד נגד, בעיקרון, אבל גם מאד סובלת)? וגם- האם חוץ מהדיאטה יש דרך אחרת לטפל בקנדידה? משהו מומלץ?

בעניין הרגעת הסבל

אני כותבת בתור מטופלת - לא בתור מטפלת או מלומדת - רק מהנסיון האישי שלי, לכן זה רק מהנסיון שלי - לא משהוא שרופא חתם עליו ! כשאני סבלתי אז יעצו לי להרגיע עם יוגורט (למרוח יוגורט על המקום המגרד) יש גם רופאים אלטרנטיבים שיעצו לקנות אצידופולוס וגם לבלוע את הכדורים וגם במקביל לעשות שטיפה עם כדור מומס ויש שהציעו לקנות שמן עץ התה ולשטוף עם מים מהולים במעט טיפות מהשמן ויש מיץ חמוציות שממליצים לשתות למרות שעל כל בקבוק כדאי לבדוק מה כתוב - טוב טוב כי בטח ברובם יש סוכר ויש המלצה על שתיית תה מפטרוזיליה בזכות השאלה שלך אז ניגשתי למדף הספרים אותם קניתי בתקופות הקנדידה ומצאתי חוברת קטנה בצבע כתום שקניתי פעם בניצת הדובדבן שם כתוב שטיפול הומאופתי יכול לעזור וגם טיפול לגוף כדי להחיותו מחדש וכתוב שגלולות למניעת הריון גורמות לקנדידה וכתוב שיגורוט מהול במים לשטיפת הנרתיק יכול לעזור וכן בשמן עץ התה מהול וגם שטיפה בשום וכן יוגורט מעורבב עם אבקת אצידופולוס וגם ניסטטין שאין לי מושג מה זה אני מאחלת לך בהצלחה וסרקתי לך איזו טבלה שמצאתי אצלי

ועוד נסיון עזרה

שמן דגים - מקטין את עוצמת הדלקת ומחזק את תגובת המערכת החיסונית (אני בחיים לא השתמשתי בשמן דגים ואיני יודעת מוצר של איזה חברה ראוי לשימוש ורצוי) יוגורט שום- ממליצים שן או שתיים ליום תוספת ויטמינים A, B6, B1 וביוטן לדעתי אל תיקחי לפני שתתיעצי עם רופא המשפחה מינרלים - מגנזיום, אבץ - לדעתי אל תיקחי לפני שתתיעצי עם רופא המשפחה וממליצים ללבוש לבנים מכותנה בלבד , לוותר על גרביונים סינטטים ולוותר על בגדים הדוקים שלא נותנים לגוף לנשום ב ה צ ל ח ה

בטי בם

New member
תודה!

בינתיים החלטתי לקבוע תור לתזונאית ולקבל תפריט שיתאים לי באופן אישי.

למעלה