קנדידה

PainterJane

New member
קנדידה

כבר זמן רב אני סובלת מהפרשות מינוריות. בביקורים אצל רופאות קיבלתי אגיסטן להחדרה, לאחר מכן פמינה לקטל ולאחר מכן שילוב של שניהם. משטח עשו לי רק לפני הטיפול האחרון. מצאו קנדידה, הטיפול אגב לא הזיז ולו במקצת להפרשה. עכשיו כשאני מחפשת באינטרנט מידע (למה לעזאזל לא עשיתי את זה קודם?!) אני מגלה שהעייפות, המשיכה למתוק ועוד כל מיני יכולות להיות מאוד קשורות. זה נראה לי כל כך מוזר שאף אחת מהרופאות שבדקו אותי, לא שאלו אותי שאלות כאלה. אז לאחר יאוש מהרפואה המודרנית, אני מחפשת פתרון אחר. הבנתי שדרך טיפול יעילה היא נטילת פרוביוטיקה. אלו פשוט כדורים שאפשר לקנות בסופר פארם, בלי מרשם? האם יש סוג מומלץ? האם יש לכן הצעות אחרות לגבי זה? חג שמח לכולן.

הטיפול לא מתאים

שלום לך הטיפול שנתנו לך באמת לא מתאים. קנדידה זו פטרייה הנזונה משמרים ומתוקים. אני מציעה לך ללכת לחנות טבע שימליצו לך על דיאטה מתאימה כך שתדעי ממה להמנע בהצלחה

PainterJane

New member
תודה על העצות.

באמת אנסה לפנות לרפואה משלימה בכללית. למרות שאני די ניזונה על פסטה ומתוק, אז קצת קשה לי להאמין שאני מצליחה עם הדיאטה הזו... האם מישהי יודעת לגבי כדורי הפרוביוטיקה ששאלתי עליהם? האם זה טיפול הגיוני לקנדידה? האם אלו תרופות עם מרשם? האם צריך להשתמש בסוג ספציפי? תודה רבה מקווה שהיה לכן חג שמח

אור לכם

New member
מזדהה עם כל מילה שכתבת! גם אני

סבלתי לאורך זמן מאותה תופעה... אותו טיפול... בסוף פניתי לרופאת המשפחה שלי ובירשתי הפנייה לכללית משלימה לקבל טיפול דרך הרפואה המשלימה. מעבר לפגישה עם דיאטנית שאמרה לי להפסיק כמה שניתן מסוכר - כולל אלכוהול בשלב הראשון. גבינות שמנות עם עובש, בוטנים, פירות.. מעבר לכזה נפגשתי קיבלתי הפנייה לטיפול הומאופתי שדרך בעיות שהיו לי בעיכול, פתר לי את בעיית הקנדידה. פשוט מדהים כמה שזה עזר ואני הייתי ממש נגד טיפולים מהסוג הזה... תמיד נראה לי שמדובר בסוג של אחיזת עיניים וגבייה מטורפת של כסף על כלום. אז גם עשיתי את הכל דרך הקופה ובגלל שיש לי כללית מושלם הטיפולים עלו ממש מעט וגן הייתה לי השגחה לאורך כל הטיפול מרופא מאבחן כך שהרגשתי שאני ממש בידיים טובות. שיהיה המון בהצלחה. שתדעי שזה פתיר! חג שמח!

למעלה