קנדה, ישראל ושיפוט

יענו גן דומיננטי ומתחזק

אבל התכוונתי, מה חושב שאר העולם על הפולניה? נגיד מה יודעים האנשים שנולדו וימותו (מקור) בבוסטון על פולנים. או שזו רק הפולניה מהזן היהודי, ורק אנחנו נדע לזהות את המניפולציות, ולקרוא להן בשמן?

yehuda winer

New member
ליד גנואה.

...ויש כאן מזג אוויר שמזכיר את תל אביב. היום היו כאן 16 מעלות עם שמש ושמים כחולים מקצה לקצה. כל עצי המימוזה כבר פורחים בצהוב מנקר עיניים. היום כבר יותר ארוך- יש כבר אור עד השעה שש כמעט. אני יודע שבהשוואה לארץ... אבל אני חי משנה לשנה ומחכה לפריחה המימוזה...

גנגי

New member
אם כך, אספר לך סוד

(תסתלקו מכאן כולכם, זה רק ליודה!) שכשבנזוגי הודיע לי שנוסעים לשנה חו"להּ, ואמר "בוסטון", הדבר הראשון שנפלט לי מהפה היה "למה לא רומא?!!". FORZA ROMA!

yehuda winer

New member
זה לא מספיק...

להגיד לו! היית צריכה להתעקש באיטלקית! רומא נהדרת. האווירה היא כבר באמת של דרום איטליה למרות שאת במרכז. ומה ענין אווירה? הייתי בסיצליה. מכונית עם חמישה אנשים ושני כלבים..הולכים לאיבוד באיזו דרך עפר צדדית וציורית על סף המים, כשמעבר לאופק כבר אפריקה. חום של 35 מעלות. אני רואה סוף סוף בחור איטלקי (איך לא...) בקצה הדרך. "סליחה, איך אני מגיע ל noto?" הוא מסתכל לתוך המכונית, סוקר טוב את היושבים בה כדי לראות כמה מאיתנו מהמאפיה, חוזר על השאלה תוך שהוא מתרגם לעצמו לניב סיציליאני, מסתכל לארבע רוחות השמיים ועונה עם שארם וסקס אפיל (מוכרים...מוכרים...ויש גם מי שקונה..)): " בסוף הדרך הזאת תפנה ימינה" ומראה בידו לפנות שמאלה. "ימינה או שמאלה"? "ימינה ימינה" ומראה שמאלה. "לא, תראה, אני שואל, כי להיכן שאתה מראה זה שמאלה"... "מה זה חשוב?! אני אומר לימינה הזאת" וממשיך להראות שמאלה... אבל סלחנו לו.אי אפשר היה אחרת...זה "חום" דרומי - אז תדאגי לקרא לבד, ותבקשי שהפעם הבאה תהיה באמת דרום איטליה או מרכזה!

טוב, לאיטליה יש כמה יתרונות

איטליה זה יותר שמש, וגם מנטליות (ואוכל) שיותר רלוונטיים לצרכי המחיה שלי.

giulietta

New member
פריחת המימוזה?

סימן ש"יום האישה" כבר מתקרב....

זותומרת הבנתי שהם מעילים שמתאימים

למזג אויר בתלאביב שמעתי שהנורווגים הם העם המסביר פנים והנחמד ביותר לתיירים אבל לא הייתי בנורווגיה כך שלא היתה לי אפשרות לאמת את זה

דוקא הייתי

נתקלתי בכמה מקרים של הכנסת אורחים אבל לא משהו חריג במיוחד. עם חביב עם ארץ יפהפיה ואוכל גרוע. מה שכן, הייתי שם בחודש יולי ועד כמה שאני זוכר הפארקים והכיכרות היו עמוסים בנערות חביבות מסבירות חזה (כך זה נראה בכל אופן)

על לשון האימרה

הסבר פניך לתייר היו הדגמות היו גם כמה וכמה בקבוקי אבסולוט משום מה הנוף התקרב והתרחק חליפות לא מצאתי את החליפה שלי באתי בלי חליפה? לא זוכר איך קראו לה אך! גיל 22!

למעלה