זה לא כול כך קיצון כלל וכלל והאמיני לי
לי שיש איתנו (ואפילו כאן בפורום) הרבה מאוד כאלה שהשאירו את בתיהם וילדיהם "השרופים" מאחור
ומסביבם נשרפו גם הרבה לבבות והכול בגלל הקינאה ...
והיום קוראים להם "גרושים גרושות".
ושאי סביבב ענייך וראי (כמעט) כולם התקבצו ובאו כאן"
לא לכול שרפה זה "ל"ג בעומר.
ויכול שישרף גם הלב "ללא כ\קול אומר"...
ובאשר לשאלתך אז לא, מעולם לא קנאתי לזוגתי והיא הייתה בטוחה שאני נכה ריגשית בנושא הקינאה (ובעוד כמה רגשות לדעתה) כאשר הייתי מפציר בה ודוחף אותה לצאת קצת להתרענן עם חברות במקום לשבת בבית ולפקח עלי.
והיו לי איתה הרבה שיחות בנושא...
ואם בא לך אז בואי אספר לך רק קוריוז אחד מיני רבים מהפינאלה של הגרושין שלי.
, כשלוש שנים אחרי הגרושין, אני שסידרתי לה את בן הזוג הנוכחי שלה דרך צד ג' כדי שתרד ממני עם הקינאה והמרדפים שלה אחריי וגם אחרי זה זה לא היה פשוט בכלל .
וכשהיא גילתה בדיעבד שאני עומד מאחרי "השידוך" הזה נטרפה עליה דעתה,
כי היא בכלל התחילה לצאת איתו ועשתה הרבה מניירות כדי שאני אקנא ל\בה (ככה חברות שלה המליצו לה לעשות) והיא בעצם לא ידעה שאני היוזם של השידוך הזה.
ויותר מיזה לפני שהיא גילתה שאני מאחרי הדברים, היא קיבלה ממני גם אישור להכניס אותו לגור איתה בדירה המשותפת שלנו שאותה השארתי לה עד שהילדים יגדלו.
והאישור הזה שלי עורר את חשדה הראשון "איך יכול להיות שכולם במלחמות ואני נותן לה גם להכניס בן זוג אחר לדירה המשותפת ?!" היא אמרה לי אחר כך בדיעבד. "אני הייתי רוצחת אותך נפש ומבתרת אותך לחתיכות אם היית מעז להכניס לי מישהי אחרת לדירה שלנו".
(אגב, היו פעמים שהיא כמעט עשתה את זה על הרבה הרבה פחות מזה כך שהאמנתי לה ).
ומיד (כשלושה חודשים אחרי) שנודע לה הסיפור שמאחרי הקלעים, היא לא הייתה מסוגלת ריגשית להשאר בדירה המשותפת ועברה איתו לדירה שכורה.
וכשהם עברו לגור ביחד, גם שלחתי להם סלסלה ענקית ושווה בקבוק יין, עם פרחים ופתק ברכה מקורי ומסוגנן
והיא התקשרה אפילו ל"הודות" ואמרה לי:
" תודה על המישלוח, י'מנייאק בן אלף זונות"...
(אגב, היא אישה אינטלגנטית משכילה ומנומסת ומדברת יפה והיא לא מקללת ולא מוציאה מילים גסות\מלוכלכות לא בציבור ולא בכלל ועד היום היא אומרת שאני האדם היחיד בעולם שהיא יכולה ומסוגלת לקלל אותו ולהוציא עליו את האגרסיות שלה בצורה כזו.
וזה רק מעיד שהאטרף שלה איתי עוד לא לגמרי עבר לה).