קנאה לבן זוג

טל205

New member
קנאה לבן זוג

עד כמה זה טוב? זה טוב בכלל? מי בדר``כ מקנא יותר הגבר או האישה? מרגישים קנאים?מרגישים שמקנאים לכם? מה זה עושה לכם? יאלה תנו תשובות שנקנא בהן...

הרבה טוב לא יוצא מזה

לא חושב שיש כלל לפיו הגבר/האישה מקנאים יותר, זה תלוי בהרבה דברים. אישה יכולה לגבר במידה ויש לו הרבה ידידות אחרות(בנ"ל להפך), מתאר לעצמי שלכל גבר יצא לקנא לבת זוגתו(אני אחד מהם). קרה שקינאו לי, זה לא עושה לי כלום...כמה מילות הסבר כדי להרגיע את הקנאה.

בא לבד2

New member
לקנא זה טוב אבל כמובן שאסור לעבור את גבול

הטעם הטוב.מי שלא מקנא לא אוהב מספיק.אבל ברגע שיש אמון מלא אחד בשני זה לא צריך להפריע. אני לא חושב שאי פעם קינאתי יותר מדי למישהי שאהבתי.תמיד נותן להן את החופש,והעצמאות. ברגע שעוברים את הגבול זו כבר אובססיה.וצריך לעצור את זה מהר. האמת שזה נחמד שמישהי שאוהבת אותך מקנאה לך קצת. גם אם היא אומרת שלא ולא מראה את זה לידך..

ש חף

New member
עוד פעם זה?

בעיני זה לא טוב,קנאה בכלל ולא רק בין בני זוג מביאה בד"כ רק רע לכולם...
איך שהוא הגברים שהייתי איתם היו די קנאים,האחרון בעיקר אבל לא נתתי לו סיבות אז הוא נרגע באיזה שהוא שלב.
אני בד"כ לא קנאית,אם משהו באמון שלי מתערער אני פשוט אומרת ואני מצפה מהצד השני שלא יתן לי סיבה להרגיש ככה.
זה תלוי במינונים,אני בעד אמון מלא וחשוב לי שיסמכו עלי ולא יחנקו...אם זה בקטנה זה יכול להיות חמוד פה ושם.

SingleLady

New member
לפי דעתי..

קנאה זו תכונה מיותרת.. לא צריך לקנא בבנאדם כדי לדעת שהוא שלך, שהוא אוהב אותך.. גם אם יש בך את התכונה הזו כדאי לדכא אותה כמה שיותר. כי שום דבר טוב לא יצא מזה. וזו דעתי בלבד /tapuzforum/images/Emo13.gif

למעלה