קנאה, כן כן.

Tanya 18

New member
קנאה, כן כן.

חבר שלי משרת בקרבי... הוא סיים את הטירונות והוא עובר עכשיו למקום חדש... אני ממש מקנא אם יהיו בנות חיילות מסביבו. אני משתדלת לא לחשוב על זה, אנחנו חוגגים חודש הבא שנתיים יחד, ויש לנו אהבה חזקה ורצנית, אבל עדיין, כמה שיש אהבה, והכל כל כך חזק, עדיין קצת צובט לי בפנים. הלוואי ולא יהיו לידו בנות, לא משנה לאן הוא יהיה מועבר. אבל בעצם, זה לא משנה, כלום לא קרה. אני סתם טיפשה. אני בטח א\צטער על זה. "שלח".

מאורי6

New member
קנאה

ברמה מסויימת לקנא למישהו זה טבעי לגמרי. אם היית אומרת שזה לא מפריע לך אפילו באחוז אחד קטנטן אם הוא יהיה מוקף בבנות הייתי חושבת שאו שאת שקרנית או שאת פשוט לא אוהבת אותו מספיק. תשמחי שאת קצת מקנאה.. זה רק אומר שאת אנושית! שיהיה לכם המון המון בהצלחה../images/Emo9.gif ומזל טוב על ה[כמעט] שנתיים

devilz

New member
ממממ קינאה...

אני לא יכולה להגיד שאני לא מקנאה בבנות שלידו... (ולא חסרות כאלה....) אבל זה יותר בגלל שהן לידו ואני לא... באותה מידה אני מקנאה בבנים שסביבו...

זה טבעי

אם לא היית מקנאה בכלל, אז משהו היה לא בסדר. כמובן שלא לתת לזה להתפתח לקנאה מטורפת כי אז זה כבר פוגע ביחסים.. וראיתי זוגות שנפרדו ככה.. אני אפילו מקנאה לפעמים בחברים שלו כשהוא יוצא איתם בערב.. סתם כי הם זוכים להיות איתו ואני לא.. (הוא מציע לי להצטרף אבל אין לי כוח אליהם ../images/Emo6.gif) קיצר, זה טבעי לגמרי ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

Jeanne D Arc

New member
מזדהה איתך

גם לי יש את הקנאה הזאת כשאני יודעת שהוא נמצא בבסיס היכן שיש הרבה בנות =/ ואז מתחילות לצוץ כל מני מחשבות והכל מסתבך לי בראש. אז אני מעדיפה לא לחשוב על זה בכלל

B o o o o M

New member
אני פעם גם הייתי נורא קנאית

משום מה פחות איכפת לי בזמן האחרון.. גם אותי זה צובט מבפנים אבל די למדתי להתרגל לצביטה הזאת בלב ולהדחיק אותה.. כי את צריכה לסמוך על חבר שלך! ואין ברירה אחרת... קנאה וחוסר אמון על יתר המידה רק יפגעו בקשר! מניסיון. בהצלחה :]

למעלה