קנאההההה

אחזיק לך אצבעות אבל...

מישהי מזמן ענתה על הודעה שאני פרסמתי והיא קראה לעצמה "פרקליטת השטן" כי מה שהיא כתבה בהודעה לא היה ממש מעודד זה היה ההפך, היא נתנה שם אפשרויות הפוכות שלא תמיד הכל ורוד. קחי גם מצב כזה בחשבון... אפשרות לפרידה.

כנראה זיהית...../images/Emo45.gif

יש אפשרות להביא לפניך את הודעתה של - בתפקיד פרקליטת השטן/ ליידילי / זוגיות במשבר אציג כאן עמדה אחרת, וסימפטית הרבה פחות. המשבר בו אתם נמצאים , הוא משבר ממשי מאד ומאיים מאד. שפל של ממש. ממה שלמדתי מאחרים, אני יודעת, שבני זוג במצב כזה... או בשלב נוסף - של תחילת הכרעה לסיום הנישואין, מוצאים עצמם פתאום במה שניתן לקרוא "ירח דבש של פרידה וגרושין". איך שהוא כאילו נושבת רוח בגחלים הדועכות, והן משתלהבות בפרפור אחרון... וכלות. ....... איני אומרת זאת על מנת לדכאך מיקי, אלא על מנת שתהיי מודעת. ואיני אומרת גם שלא ניתן לשקם, אלא שאין זה דבר פשוט. ולא די ב"ניצוץ" או בעובדה שישנם לא מעט דברים חיוביים בינכם, על מנת שתצאו מהבוץ. לפחות, (ויהיו מי שיגחכו על ה"חיוב" שאני מוצאת בכך) המצב בינכם "מאוזן" לכאורה, שניכם חרגתם מהמסגרת, ושניכם פגעתם ונפגעתם. הטוב בזה הינו שאין אחד מכם שהינו "פוגע" ואחר שהינו "פגוע" או במלים אחרות אין "צדיק/ה" ו"נבל/ה". (למרות שמבין השורות שלך, נשמע לי שלדעתך חטאו גדול מחטאך... אולי "הוא התחיל" לפנייך... אך נדמה לי שלא כדאי להתמקד בכך...) בכל מקרה, בניית אמון הינה מלאכה ממושכת ואיטית, ואף אם היא חיונית ונחוצה, היא נבנית קמעה קמעה, נדבך אחר נדבך, יום אחר יום... וכמוצר נלווה להתמודדות עם מכלול הנושאים האחרים. הגדירו לעצמכם מהם הנושאים הבעייתים ביותר בינכם, ונסו להתחיל להתמודד איתם. ... ואכן כנראה צדקת אז... במשך כמעט שנתיים התמודדנו עם כל מה שכתבת אז... ניסינו לשקם, ניסינו לבנות את האמון מחדש, הלכנו לייעוץ אך כאמור בעוד שבועיים וחצי... נעמוד שם ברבנות לפרידה סופית.

למעלה