קן צרעות?

ליה1234

New member
קן צרעות?

התחתנתי פעם שניה לפני כמה חודשים. לפני החתונה ידעתי שהארוס שלי סגר עסק עם חובות אבל המשכתי איתו בכל זאת. הבנתי ממנו שהוא לוקח הלוואה גדולה ומסדר הכל. כמובן שלאחר החתונה התחילו העיקולים להגיע.. אין יום שאני לא מקבלת מכתב מנושה זה או אחר. היום פעם ראשונה ניסו הוצאה לפועל לפרוץ אלינו הביתה למרות שכמעט כל הרהיטים שלי ממקודם ואין לי שום קשר לעסק שלו. הכרתי אותו הרבה אחרי כל הבלגן שלו. הוא כמובן לא מפרנס כי מה שהוא מכניס זה או למזונות או לחובות. רוב הנטל נופל עלי ונמאס לי. אני בחורה שמאד מפחדת להסתבך עם החוק ואני מאד מסודרת מבחינת כספים. אם אין לי אני לא קונה ואני לא מסוגלת להתמודד עם המצב, על סף יאוש.

תרגעי,יש פתרון

דבר ראשון תלכי אל עורך דין ותוציאי תצהיר שהכל שלך. לא יקחו לך. רק מה כשאת יוצאת מהבית תשאירי צילום על הדלת.. הכנסת את עצמך לסרט לא טוב בכלל... תתעוררי ותתחילי לפעול.

I C E M A N 7

New member
פעם שלישית גלידה

עוד דוגמה שצריך להיות בחוק הסכם ממון לפני כל נישואין. מיד לעו"ד.

bondi8

New member
שנה טובה ומשגשגת לכול ישראל

שתהיה לכם ולכול עם ישראל שנה טובה ,ומשגשגת, ואפילו מפנקת :)

מריוס זכריה

Member
מנהל
שהזוגיות לא תגיע למשבר...

על הצד המשפטי ענו לך. בכל זאת נכנסת לפורום "זוגיות במשבר", ולכן אני רוצה לייעץ לך להפריד בין הצד המשפטי לבין הזוגיות. אין שום סיבה שהזוגיות תפגע מכך. אני יכול לנחש שאת אולי כועסת על בעלך, למה הוא צבר חובות, ולמה הוא לא סיפר לך הכל. אני כמובן לא יודע אם הוא סיפר לך או לא, אבל אני יודע שבזמן משבר קשה (קריסה של עסק) אנשים לא תמיד מבינים את מלוא סדר הגודל של הבעיה, ורק קולטים אחר כך. כך שיתכן והוא היה גלוי איתך, הוא רק לא ידע כמה צרות וחובות יש באמת. לסיכום: המשבר הזה יעבור, והדברים יסתדרו, בעיקר אם תתמכי בו (נפשית, לאו דווקא כספית). אתם כעת זוג, שותפים. את לא שותפה לחובות העבר, אבל את בונה איתו חיים, אז כדאי לשמור על הקשר ולא לקלקל, למרות שדפיקות בדלת באמצע הלילה הם בוודאי סיוט נוראי.

אייבורי

New member
אומרים

כשהצרות דופקות בדלת (הוצלפ) האהבה בורחת מהחלון. קשה לי לראות את הזוגיות שלהם מחזיקה מעמד.

מריוס זכריה

Member
מנהל
גם אומרים

שאהבה מנצחת הכל. אז מה זה מוכיח? שאי אפשר ללכת לפי מה שאומרים... ברור שצרות זה מזיק. אבל זאת לא גזירת גורל, ולבני הזוג יש גם איזה שהוא חלק קטן בעניין, לא? אחרי הכל, בני אדם הם לא מריונטות. תלוי איך שניהם לוקחים את זה. אז אני אופטימי, אני מודה... זאת נראית לי גישה מועילה יותר מפסימיות, ולא פחות ריאלית ממנה.

Betterfly

New member
אני והבן זוג שלי

שרדנו (ושורדים) קשיים גדולים כמו אלו לפחות, הכל תלוי ברצון הטוב ובתושייה של שני הצדדים. נכון שהיו תקופות קשות מאוד אבל אם רוצים- מצליחים. עשינו את זה ביחד.

למעלה