קמ"ן פצ"ן בצפת

morush1004

New member
קמ"ן פצ"ן בצפת

היי כולם,
אני אמורה לעבור בעוד שבועיים לקמ"ן פצ"ן בצפת.
אני גרה בחולון.

1. איך מגיעים לבסיס?
2. מה התנאים שם מבחינת לינה?
3. מה התנאים מבחינת אוכל?
4. אם אני פקל"שית בלשכה יהיה לי זמן להיות במשך היום בבסיס?

תודה מראש לעוזרים

אושי231

New member
יש לך הסעה לבסיס

1.שימי לב! בכל יום ראשון יש בשעה שמונה בבוקר (אבל תבדקי עם השלישה של המודיעין בפיקוד לפני, יכול להיות שההסעה יוצאת קצת אחרי 8) אוטובוס שלוקח את החיילים מהחניה בלב המפרץ בחיפה עד הפיקוד ישירות. זו הסעה מיוחדת של חיילי המודיעין בפיקוד, ככה שאת יכולה לקחת רכבת עד מרכזית המפרץ ומשם ההסעה תיקח אותך עד לבסיס.
אופציה ב'- אם את לא עולה על ההסעה- את מגיעה עד לצפת ומצפת קו 3 עד לפיקוד.
2. מבחינת לינה- המודיעין ישנים במגורים נפרדים משאר החיילים בבסיס. המגורים של חיילי המודיעין נמצאים בתוך המתחם של המודיעין בפיקוד, ראיתי אותם, הם אחלה מגורים ויש שם אווירה מאוד בייתית. במגורים יש גם חדר כושר קטן.
3. מבחינת אוכל- יש ארוחת בוקר, צהריים וערב. כשאני שירתתי שם היה אוכל מדהים (עם לחמים שאופים בפיקוד ומנות ממש שוות), הבנתי ממישהי שמשרתת שם עכשיו שזה לא ברמה הכי גבוהה.
בחמש אחר הצהריים יש פריסה- מגיעים למאחורה של המטבח ומחלקים שם ירקות/גבינות/מעדנים אז את יכולה לקחת מה שבא לך ולהכין לך מתי שתרצי.
אם את הולכת להיות פקל"שית אז גם יהיה לך מקרר בלשכה ותוכלי לשמור לך את הדברים שלך ולהכין בערב או בבוקר למחרת. בד"כ יש בערב מסורת של הכנת טוסטים וסלטים באופן קבוצתי אז את תתרגלי מהר מאוד לחיים הטובים של הפיקוד.

בנימה אישית.. זכית. להיות ביחידת המודיעין של פצ"ן זו זכות, ואני מקווה שתנצלי אותה, תתרמי להם וגם תפיקי משם את המירב לטובת הקידום האישי שלך. זו יחידה מדהימה, כל הכבוד שהגעת לשם.
שיהיה לך בהצלחה!

olli3

New member
מנהל
אם נוסעים דרך צפת, אז כך:

רכבת עד עכו, יוצאים מתחנת הרכבת לתחנה המרכזית (הן צמודות) וממשיכים עם 361 של נתיב אקספרס בכיוון הנסיעה לצפת כמובן (הוא עובר במרכזית בשני כיוונים שונים).

לא כדאי לעלות על 363, כי הוא חורש את כרמיאל שלא כמו 361 שמהיר יותר.

למעלה