קמ"ג - שאלה...

a l i 2 0

New member
שלום לכולם! יש לי שאלה דחופה!!!!!

למישהו יש (או יודע איפה יש) את הסמל של קרב מגע בצבא (אגרוף במעוין)???? זה חשוב מאוד ודחוף להיום.... תודה מראש לכל מי שינסה לעזור!!!!

LostAdam

New member
קמ"ג - שאלה... ../images/Emo35.gif

שלום לכולם. הייתי מעוניין להתחיל ללמוד בצורה רצינית קרב מגע. אני על סף שחרור ,שירתתי ביחידה מבצעית כך שיצא לי ללמוד קרב מגע אך לא ברמה אליה הייתי רוצה להגיע. רציתי לדעת האם יש מקום לימוד ברעננה (או מקום אחר בסביבה שאתם ממליצים עליו...), בנוסף אם מישהו יכול לספר קצת על השלבים ואם יש הבדלים בין מכוני לימוד כאלה או אחרים... תודה

shizendo

New member
יש סמל

ראשית שלום עמית יש סמל ואני אדאג להעביר אותו הסמל הוא יחסית חדש ימקבלים אותו בסוף הקורס הקצר של קרב מגע בצבא בדוק בשביל הכייף נתערב על כך לארוחה סינית המנצח קובע איפה, מסכים?

נראה לי שאתם מדברים על דברים שונים

הי אמנון, אם אני מבין נכון, עמית דיבר על סמל של שיטה, אתה מדבר על סמל של "בוגר קורס קרב מגע", ו-ali20 דיבר או על מה שעמית דיבר, או על מה שאתה. ככה הבנתי ממה שכתבתם, אבל אולי אני טועה. יכול להיות שאני צודק ולא צריך להתערב על ארוחה (מופנה לעמית, אליך ול-ali20)? אם כן, אתם מוזמנים להזמין אותי לארוחה (ואם לא אני יורד למחתרת)...

כדאי לחפש ברשימת המורים בפורום

מעבר לזה - אין כאן מתאמנים בקמ"ג שכותבים באופן פעיל, לכן כנראה לא יודעים...

a l i 2 0

New member
לי זה אולי עוזר...

יש לך אולי את הסמל של קרב מגע בצבא (אגרוף במעוין)??? או סמל אחר של קרב מגע, אם אין את זה של הצבא? בבקשה, זה חשוב מאוד (להיום)....

LostAdam

New member
כרמל1

אתה יכול לספר על זה קצת...? האם אפשר להתקדם בקרב מגע כמו בכל אומנות לחימה אחרת?

כרמל 1

New member
היי

אני מתאמן בקרב מגע כחמש שנים. לכל אומנות יש את הדרך שלה להתקדמות וכל מיני דברים. בקרב מגע יש סדר חגורות מסויים (לבן, צהוב, כתום, ירוק, כחול, חום, שחור... דאן 6 חגורה אדומה-לבנה.. דן 8 חגורה אדומה.. דאן 10). לחגורה שחורה אני חושב שבסביבות 8 שנים לוקח להגיע אליה. אני אנסה לענות על כל מה שתשאל, רק מה בדיוק אתה רוצה לדעת על קרב מגע?

lr333

New member
אני מתאמן בקמ"י שזה אותו דבר בערך

פה ושם יש שינויים אבל תכלס זה על אותו עיקרון. כאן אתה יכול למצוא רשימה של הסניפים בארץ.

LostAdam

New member
נכנסתי לאתר...

עושה רושם שק.מ.י יותר מוסדר מקרב מגע... בכל זאת אני רואה שבניגוד לקרב מגע יש בק.מ.י חגורות... אילו הבדלים יש?

LostAdam

New member
מעניין...

עברתי על השירשור, אע"פ שעדיין אני לא מבין את ההבדל המעשי בין קרב מגע לקרב מגן הבנתי שהייתה איזושהי התפצלות בין החניכים בתחילת הדרך... האם מישהו יכול להמליץ על שיטה מבין השתיים?

למעלה