קמתי

shiepki

New member
קמתי

פעם ראשונה בחיים ששמעתי את "קמתי" זה היה כשהדג ביצעו את זה בתוכנית כוכבי השכונה וגרייניק ואלתרמן שרו את הפזמון. למישהו יש את הגירסה הזאת במחשב?! אני מת לשמוע את זה עוד פעם

הגירסא של כוכבי השכונה

שהיא גירסאת ההופעה של קמתי, זה לדעתי השיר הכי יפה בגירסאת ההופעה של הדג נחש, חבל לי שעם המעבר ל"חומר מקומי" הם הורידו אותו מהפלייליסט שלהם, זה שיר שהוא די בינוני בגירסאת האלבום (והאמת שברי לא מוסיף שם יותר מדי, ובטח שלא בבלה בליסימה) אבל גירסאת ההופעה היא גירסא מצמררת, זה הכנסה אחרת של המילים על אותו קצב, הכנסה הרבה יותר טובה. לכן אם למישהו יש את גירסאת ההופעה, עדיף אפילו לא מכוכבי השכונה, אני גם אשמח לקבל אותה

FunkyGiraffe

New member
יש לי עשרות גירסאות כאלה

מוקלטות מ10 הופעות שונות ואני מחכה ליום שאני אוכל להפיץ אותן באופן חוקי. יש אינטרו מדהים של התופים - וזה לא ממש נכון, קמתי בוצע בחוף האקסטרים של סלקום בחיפה ובפלמחים. יש לי את הגירסה מכוכבי השכונה - אך זה לא אפשרי להפיץ אותה כרגע וככל הזכור לי אין בגירסה הזו אינטרו של תופים... אני אוהב יותר גירסת ההופעה מהבמה המרכזית באופן אישי

shiepki

New member
אה הם עוד עושים את זה בלייב?

רציתי לשאול באמת.. מישהו יודע כמה ואיזה שירים הם יעשו בזאפה? מזמן לא הייתי בהופעה רק של הדג. הם עושים גם דברים מהמכונה של הגרוב חוץ מ"אף אחד?

FunkyGiraffe

New member
אממ

שאנן אמר שהוא לא צוחק ושלקראת החורף הם יעשו שירים ישנים בשיא הרצינות - אני מאמין שהזאפה אחלה התחלה בכל מקרה, הם עשו את קמתי רק ב2 הופעות הקיץ כמו שציינתי למעלה ובהופעות מקוצרות רק את אף אחד בהופעות מלאות גם כוסאמאמאק וגם אף אחד וכנראה שהם מחזירים לפלייליסט את לא מוותר וקמתי לקראת החורף יאמאן

בואר

New member
אוף איתך!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

למה יש לך הכל? (מתי אמרנו שאני באה?)

FunkyGiraffe

New member
בואי מתי שבא לך.

יש לי פה ארכיון שלם של הדג נחש ובקרוב אני מקבל פוסטר ענקי של לזוז צבעוני וצהוב בעיקר עם הילד המשתין :D כל הופעה צרובה על דיסק למה זה נשמע לי כמו שערי גן עדן?

בואר

New member
אני אבוא../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זה לא רק נשמע כמו...

FunkyGiraffe

New member
"ושערי גן העדן ייפתחו עליי....."

המחשה... מצורפת תמונה מוידאוקליפ מהצוללת

FunkyGiraffe

New member
כנס

אתה לוחץ במקלדת Print Screen שזה למעלה מימין ואז עושה הדבק בצייר ושומר

shiepki

New member
לוחצים על הכפתור "print screen"

שנמצא במקלדת מעל המקשים של החצים, בצד שמאל למעלה ואז נכנסים לאיזה תוכנה של תמונות.. צייר או פוטושופ וכו' ופשוט עושים "הדבק"

למעלה