קמתי עם שאלה

קמתי עם שאלה

בחיי היום יום יש הרבה סימנים שאישה נוקטת כדי להראות את התענינותה בגבר ובצורה כביכול סמויה ולא מחייבת ובוירטואלי היתרון הזה נעלם איך הנשים מפצות את עצמן איך הן מראות נכונות בכוונתן בלי הסיכון שבבוטות?

טאKילה

New member
קראתי פעמים...ו ../images/Emo152.gif

אני חושבת שהתהליך דיי דומה למציאות, בדרך כלל אישה מחוזרת, או שהיא מנפנפת רמיזות, או או פשוט מדברת פתוח ומנסה בעצמה להשיג את אותו אחד. יש את הבנות שלא בוחלות בשום אמצעי כמו בוטות וולגרית, ויש את אלה שאם הוא לא יוזם גם היא לא תעשה דבר המקדם את הקשר. יש בנט מגוון רחב של נשים וגברים, לא כולם עשויים מאותו חומר. יום יפה לך להטוט
היידה זזתי לדרך

שאלה בחזרה....

האם אישה שהיא ישירה נחשבת לבוטה בעיני גברים? וכתשובה אני בהחלט מסכימה עם טאקי... אין מתכון אחיד...ותלוי מי האדם שממול...

כמו שבחיי היום יום יש סימנים

גם בוירטואל יש סימנים. לא כל אישה שמעוניינת בגבר בוירטואל בהכרח מסתכנת בבוטות, כמו בכל דבר גם כאן יש דרך מעודנת לעשות זאת. אני מניחה שמשפטים כמו "קח אותי, קח אותי כאן ועכשיו" ייחשב בוטה מעט. אבל לזרוק לבחור משהו בין השורות, לא חד משמעי, יכול ואפילו הצליח להסב את תשומת ליבו.

טאKילה

New member
קח אותי היא יכולה להישמע גם הומור

הכל תלוי איך ולמי נשלחות המילים.

soferstam

New member
../images/Emo2.gifקחי גם אותי...

ותורידי אותי באבן גבירול פינת ארלוזורוב בבקשה...

אלמרה

New member
תגידי לי "קח אותי" וכד' רק לא.....

"תעשה לי ילד..." אני בעד עדון ברמזים שבגלוי ובעד כל הישירות הכי בוטה במפגש בטן מול בטן...

שמים1

New member
גם אני כמו טאקי ../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif

קראתי פעמיים כדי ממש להבין את השאלה
ומה עם הסימנים שגבר נוקט כדי להראות התענינותו באישה? האם הסימנים בנט שונים מאשר במציאות? ולגופה של שאלה... כל אחת וסגנונה... יש כאלו שכמו במציאות לא תיזומנה , אבל אם יש פנייה שמחייכת אותן ונוגעת בהן הן תזרומנה איתה. ודווקא בוירטואליה שהקשר אינו ישיר מדי אלא באמצעות מילים ומסך , גם באם יש פניית אישה לגבר (וזה לגיטימי לחלוטין כמובן) תמיד ניתן לעדנה באמצעות מילים מגששות ולא מחייבות

אלמרה

New member
ברור שהסימנים שגבר נוקט שונים....

כדי להראות התעניינותנו באישה ברשת אנחנו מאד ברורים!!! שלא כמו במציאות (שם כל הגברברים שפני סלע פחדניים) כאן אנחנו מציגים לראווה "משפטי מחץ מחוזיים" כגון "אופטימי, רומנטי ושרמנטי" יש המציעים לבשל לך ארוחה, לשורר לך חמשיר נוגה על ערגה לאהובה ואדוות גלי הים נוכח שקיעה מרהיבה... ואם יש לך מצלמה ואת בטעות נופלת לנו ברשת המסנג'ר - בכלל הלך עלייך ועוד את לא מספיקה לומר "אפילו לג'ק רובינסון לא היה כזה..." אנו כבר מציעים לך להשוואה "את מדברת על 19 ס"מ כזה? ומה על העובי?..." מי? אני? לא!!! אני עדין ומעודן כמוך לחלוטין... מגשש במילים ומסך ובעיקר, זורם...

אלמרה

New member
את מאכזבת אותי שמים יקרה..

עד שאני נפתח.. זורם... מתבטא בגילוי לב... את צוחקת? אני כל כך רציני... לא יפה מצידך. ככה לא מתיחסים לחבר ותיק וטוב (חבר ישן שאפילו פעם אחת לא הציע לך שום הצעה מגוננה וזה לא קורה לי הרבה
)

שמים1

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

ושוב אני צוחקת...נו ...מה יהיה היום חחחחחחחחחח
גם אני לא הצעתי לך הצעה מגונה נכון?

אלמרה

New member
זהו שלא!! עלא באחטי...

ואני שואל את עצמי תוהה: מה לא בסדר איתי? למה מכל הגברים הרומנטיים שרמנטיים וחמודים שכולם מקבלים הצעות מגוננות - רק אני לא... מה יש להם שאין לי?

שמים1

New member
אם תסביר לי ../images/Emo8.gif

איך להציע הצעה מגונה.... אני אחשוב על זה .....חחחחח

למעלה