קמתי בבוקר, לא עכשיו פתאום ראיתי שני אירוסים הולנדים מסתכלים עלי. אז צילמתי אותם פעם אחת מהצד.
ס סודA New member 27/2/06 #1 קמתי בבוקר, לא עכשיו../images/Emo8.gif פתאום ראיתי שני אירוסים הולנדים מסתכלים עלי. אז צילמתי אותם פעם אחת מהצד.
קמתי בבוקר, לא עכשיו../images/Emo8.gif פתאום ראיתי שני אירוסים הולנדים מסתכלים עלי. אז צילמתי אותם פעם אחת מהצד.
F fency New member 27/2/06 #4 אוי הם יפים יפים איך זה שתמיד אצלך פורחים כולם שבועיים שלושה לפני שפורחים אצלי?
ר רוּפֵן New member 27/2/06 #6 אוווווווך, שהוא יפה... משהו.. בשבוע שעבר, פרח אצלנו, 'אירוס המים' ו..לא ראינו אותו בפריחתו.. רק למחרת, ראינו ת'אין פרח הפרח הראשון, בבריכה.. לא אמר כלום, לא התקשר.. לא SMS.. כלום.. למה? טוף נו התחלה יפה
אוווווווך, שהוא יפה... משהו.. בשבוע שעבר, פרח אצלנו, 'אירוס המים' ו..לא ראינו אותו בפריחתו.. רק למחרת, ראינו ת'אין פרח הפרח הראשון, בבריכה.. לא אמר כלום, לא התקשר.. לא SMS.. כלום.. למה? טוף נו התחלה יפה
ר רוּפֵן New member 27/2/06 #10 ../images/Emo192.gif לוידע.. באמת.. בחורף 'פינת הקפה של בוקר', ליד הבריכה, לא כל כך בשימוש.. אז... אבל יש עוד הרבה אירוסים.. גם בבריכה וגם ב"רזרוה".. (פחדתי מהחורף, אז 'פתחתי סניף' בתוך צידנית 'משומשה' ומחופה בניילון..) אז.. גם אלו שבבריכה שרדו, וגם ה'רזרווה'..
../images/Emo192.gif לוידע.. באמת.. בחורף 'פינת הקפה של בוקר', ליד הבריכה, לא כל כך בשימוש.. אז... אבל יש עוד הרבה אירוסים.. גם בבריכה וגם ב"רזרוה".. (פחדתי מהחורף, אז 'פתחתי סניף' בתוך צידנית 'משומשה' ומחופה בניילון..) אז.. גם אלו שבבריכה שרדו, וגם ה'רזרווה'..
ט טסונמי1 New member 27/2/06 #13 ואגב צימחית מים- שושנות המים מתחילות להיתעורר- זה הזמן להרבות אותם למי שיש ורוצה
ר רוּפֵן New member 28/2/06 #27 ../images/Emo88.gif..../images/Emo46.gif 'תה חייב להעיר אותי ?! ליל מנוחה.. נרדמתי....
ע עדנה מ New member 27/2/06 #11 ../images/Emo12.gifוואו, איזה חתיכים יש לך בגינה../images/Emo70.gif אתה עושה להם בוּק, מה תמשיך, תמשיך...
../images/Emo12.gifוואו, איזה חתיכים יש לך בגינה../images/Emo70.gif אתה עושה להם בוּק, מה תמשיך, תמשיך...
Y YOYODIDU New member 27/2/06 #12 איך הפלפלים ברקע שרדו את החורף?? כל כך יפים הפרחים.נראים כל כך שבריריים ושקופים.אני רוצה גם.בבקשה.please.very please
איך הפלפלים ברקע שרדו את החורף?? כל כך יפים הפרחים.נראים כל כך שבריריים ושקופים.אני רוצה גם.בבקשה.please.very please