קמרון דיאז תגידו? מישהו שמע על הסרט BDSM שלה? משהו משנות ה90 שלחו לי את הטריילר ונגנבתי. תיכנסו לפה
K KeyserSoze New member 11/7/04 #1 קמרון דיאז תגידו? מישהו שמע על הסרט BDSM שלה? משהו משנות ה90 שלחו לי את הטריילר ונגנבתי. תיכנסו לפה
K KeyserSoze New member 11/7/04 #3 ראית את הטריילר? זה ששלח לי אמר שראה את הסרט ובטוח שזה אמיתי. והוא סופר סקפטי
K KeyserSoze New member 11/7/04 #6 לא דומה לה? אם אין אחות תאומה אז זאת היא בטוח! אותו חיוך, אותו צחוק...
K KeyserSoze New member 11/7/04 #5 ד"א, זה לא פעם ראשונה ששמתי משהו ואמרת שזה זיוף.. מאיפה המקצוענות הזאת?
K KeyserSoze New member 11/7/04 #10 לא תמיד מגלים דברים כאלו ידעת שסילבסטר סטלון היה שחקן פורנו לפני שהתפרסם? ידעת שאנג'לינה ג'ולי שיחקה בסרט אירוטי לפני שהתפרסמה? ויש עוד המון... אז לא יכול להיות שבלונדינית כזאת מוכשרת, חיפשה קרש קפיצה לעולם הקולנוע דרך סרטי זימה? נשמע הזוי מדי? לא נראה לי...
לא תמיד מגלים דברים כאלו ידעת שסילבסטר סטלון היה שחקן פורנו לפני שהתפרסם? ידעת שאנג'לינה ג'ולי שיחקה בסרט אירוטי לפני שהתפרסמה? ויש עוד המון... אז לא יכול להיות שבלונדינית כזאת מוכשרת, חיפשה קרש קפיצה לעולם הקולנוע דרך סרטי זימה? נשמע הזוי מדי? לא נראה לי...
מ מתענגת עליך New member 11/7/04 #14 נזכרתי.. התמונה באמת הייתה נראית מזוייפת (מלבד זאת, ראיתי את יעלי כבר כמה פעמים במציאות-גמדונת בלונדינית ), הצוואר היה נראה חתוך, וגם הפנים היו מעוותות. מישהו סידר אותה בפוטושופ-לא כל כך קשה להאמין.
נזכרתי.. התמונה באמת הייתה נראית מזוייפת (מלבד זאת, ראיתי את יעלי כבר כמה פעמים במציאות-גמדונת בלונדינית ), הצוואר היה נראה חתוך, וגם הפנים היו מעוותות. מישהו סידר אותה בפוטושופ-לא כל כך קשה להאמין.
K KeyserSoze New member 11/7/04 #15 באמת יש לך עין חדה... כנראה שיש לך כישרון שלי אין. לי נראה שהתמונה היתה אמיתית אבל עדין לא יכול להיות סגור על זה... והסרט, אני בטוח שאמיתי..
באמת יש לך עין חדה... כנראה שיש לך כישרון שלי אין. לי נראה שהתמונה היתה אמיתית אבל עדין לא יכול להיות סגור על זה... והסרט, אני בטוח שאמיתי..
מ מתענגת עליך New member 11/7/04 #16 זה לא כישרון שלי יש, ולך אין... זה זין שלך יש, ולי אין.. אתה רוצה להאמין שהתמונות אמיתיות, ולכן "משכנע" את עצמך (בתת מודע) שהן כאלה. לא נורא, יום יבוא ותחשוב עם הראש (אני רק צוחקת, אל תהרוג אותי )
זה לא כישרון שלי יש, ולך אין... זה זין שלך יש, ולי אין.. אתה רוצה להאמין שהתמונות אמיתיות, ולכן "משכנע" את עצמך (בתת מודע) שהן כאלה. לא נורא, יום יבוא ותחשוב עם הראש (אני רק צוחקת, אל תהרוג אותי )
S ShonBonBon New member 11/7/04 #29 חבל שאת חושבת ככה כי זה היה מפורסם בעיתונים כולל הטביעה וכול החרטא מסביב
נ נ י נ י New member 11/7/04 #27 דווקא פה זה נראה ממש כאילו חתכו את הצוואר ושמו ראש אחר במקום . הצבעים שונים ...
K KeyserSoze New member 11/7/04 #28 מאיפה הסקפטיות הזאת? למה לנשים באמת יש בעייה להאמין כל כך? לנו הגברים זה טריוויאלי כי כבר ראינו עשרות תמונות עירום שלה... כל התמונות שלה פה
מאיפה הסקפטיות הזאת? למה לנשים באמת יש בעייה להאמין כל כך? לנו הגברים זה טריוויאלי כי כבר ראינו עשרות תמונות עירום שלה... כל התמונות שלה פה