צודקת תמנים הכי קמצנים.
א אלין 10 New member 17/7/13 #21 סתמי מי הגיב לך סתומה בלומה עופי ממני עלובה מה את נדחפת איזה פה מלוכלך איכס תמשיכי לקלל יא אפס תמותי.
סתמי מי הגיב לך סתומה בלומה עופי ממני עלובה מה את נדחפת איזה פה מלוכלך איכס תמשיכי לקלל יא אפס תמותי.
י ילד רע ומר New member 17/7/13 #25 אל תלכי! מזמן לא היה לנו ריב בנות עם כל הקומפלט. (ראית מה זה?? היא הרגע שלחה לי מסר שאת כלבה )
ר רייקי2 New member 18/7/13 #27 הכל בגלל זיקן בגלל שהוא לא מסתדר עם השותף התימני שלו... כמנהל הפורום, הוא מאשר לכל מי שרוצה להתנגח בתימנים, ממש מרייר בהנאה. זיקן, אני מאחלת לך שנים ארוכות של מרמור עם השותף שלך.
הכל בגלל זיקן בגלל שהוא לא מסתדר עם השותף התימני שלו... כמנהל הפורום, הוא מאשר לכל מי שרוצה להתנגח בתימנים, ממש מרייר בהנאה. זיקן, אני מאחלת לך שנים ארוכות של מרמור עם השותף שלך.
י ילד רע ומר New member 18/7/13 #28 נו. את רואה איזה מקסימה את יכולה להיות? עכשיו תעלי על חוטיני זמש ולכי לקרוע את אלין.
ר רייקי2 New member 18/7/13 #30 אין מה לקרוע היא לא יודעת להתווכח כמו שצריך ואין לה דיעה משל עצמה, רק חוזרת כמו תוכי על דברים שאחרים אומרים בלי לחשוב פעמיים.
אין מה לקרוע היא לא יודעת להתווכח כמו שצריך ואין לה דיעה משל עצמה, רק חוזרת כמו תוכי על דברים שאחרים אומרים בלי לחשוב פעמיים.
י ילד רע ומר New member 18/7/13 #36 הבחורה רוצה להשלים עם אלין ולהתנשק איתה קצת עם הלשון ואתה מברבר לנו על עראק?