קמצנות
אני כל כך שונאת אנשים קמצנים,
אני יכולה להריח אותם ממטר.
יש את החולים ממש , הקמצנים שהם הכי הכי פרנואידים בקשר לכסף שלהם.
חבל שאי אפשר לקרוא קמצן, לראות אותו ולדעת שהוא כזה.
ואל תחשבו ותקלו ראש בקמצנים.
כי לדוגמא יש לי חברה קמצנית שרוצה שאני ובן זוגי והיא ובעלה ניסע לחו"ל, ובגלל הקמצנות שלה אני מסרבת בעדינות להצעתה
יש קמצנים שהם ממש במצב כספי טוב ,אפילו מעולה, והם ממש מענים את עצמם. הולכים למלון זול
קונים דברים זולים לאכול .
חושבים מיליון פעם אם לשנות את הרהיטים בבית.
הולכים למספר סופרים כדי לקנות מספר פריטים פה ומספר פריטים שם כדי לחסוך כמה גרושים.
רק הדלק או האוטובוס עולה כסף על כל ההסתובבויות האלו.
יש לי מטופלת תימניה אמא של הקמצניות, היא מעלה לי את הסעיף בהתנהלות שלה, אפשר לומר שהיא גורמת לי להקיא מההתנהגות הקמצנית שלה.
היא סוגרת את המאוורר אפילו אם חם רצח בבית ,כי לטענת הוא צורך חשמל.
את בקבוק הסבון היא סוחטת עד לעצמות שלו כדי להוציא את טיפת הסבון האחרונה.
היא נוסעת לקנות עופות בשוק כדי לחסוך כמה שקלים, וחוזרת גמורה משם. ולא לוקחת בחשבון את הנסיעה באוטובוס.
היא לא החליפה את הרהיטים שלה כבר מאה שנה.
גבינה לבנה היא מעבירה מקופסה גדולה לקטנה כדי שיוכלו קודם את הישן. לפעמים פג תוקף.
בקיצור גועל נפש אחד גדול.
איך תזהו קמצן? אפילו בדייט.
א. הוא תמיד שוכח את הארנק
ב. הוא תמיד רוצה אבל לא עושה. למשל אומר שרוצה לאכול במסעדה ובסוף מסיים בארוחה בבית.
ג. הוא תמיד יתרץ למה לא.
ד. הוא יקבל החלטות בגלל הקמצנות שלו אבל ימסגר זאת בסיבות אחרות.
לדוגמא ,שותף שלי לשעבר היה אומר לי תתקשרי אליי, ולא הבנתי למה ,רק מאוחר יותר הבנתי שהוא רוצה לחסוך בשיחות טלפון
ושאני אתקשר לבית שלו.
ועוד כהנה וכהנה
אני עושה ויברח מקמצנים באופן קבוע..
אני כל כך שונאת אנשים קמצנים,
אני יכולה להריח אותם ממטר.
יש את החולים ממש , הקמצנים שהם הכי הכי פרנואידים בקשר לכסף שלהם.
חבל שאי אפשר לקרוא קמצן, לראות אותו ולדעת שהוא כזה.
ואל תחשבו ותקלו ראש בקמצנים.
כי לדוגמא יש לי חברה קמצנית שרוצה שאני ובן זוגי והיא ובעלה ניסע לחו"ל, ובגלל הקמצנות שלה אני מסרבת בעדינות להצעתה
יש קמצנים שהם ממש במצב כספי טוב ,אפילו מעולה, והם ממש מענים את עצמם. הולכים למלון זול
קונים דברים זולים לאכול .
חושבים מיליון פעם אם לשנות את הרהיטים בבית.
הולכים למספר סופרים כדי לקנות מספר פריטים פה ומספר פריטים שם כדי לחסוך כמה גרושים.
רק הדלק או האוטובוס עולה כסף על כל ההסתובבויות האלו.
יש לי מטופלת תימניה אמא של הקמצניות, היא מעלה לי את הסעיף בהתנהלות שלה, אפשר לומר שהיא גורמת לי להקיא מההתנהגות הקמצנית שלה.
היא סוגרת את המאוורר אפילו אם חם רצח בבית ,כי לטענת הוא צורך חשמל.
את בקבוק הסבון היא סוחטת עד לעצמות שלו כדי להוציא את טיפת הסבון האחרונה.
היא נוסעת לקנות עופות בשוק כדי לחסוך כמה שקלים, וחוזרת גמורה משם. ולא לוקחת בחשבון את הנסיעה באוטובוס.
היא לא החליפה את הרהיטים שלה כבר מאה שנה.
גבינה לבנה היא מעבירה מקופסה גדולה לקטנה כדי שיוכלו קודם את הישן. לפעמים פג תוקף.
בקיצור גועל נפש אחד גדול.
איך תזהו קמצן? אפילו בדייט.
א. הוא תמיד שוכח את הארנק
ב. הוא תמיד רוצה אבל לא עושה. למשל אומר שרוצה לאכול במסעדה ובסוף מסיים בארוחה בבית.
ג. הוא תמיד יתרץ למה לא.
ד. הוא יקבל החלטות בגלל הקמצנות שלו אבל ימסגר זאת בסיבות אחרות.
לדוגמא ,שותף שלי לשעבר היה אומר לי תתקשרי אליי, ולא הבנתי למה ,רק מאוחר יותר הבנתי שהוא רוצה לחסוך בשיחות טלפון
ושאני אתקשר לבית שלו.
ועוד כהנה וכהנה
אני עושה ויברח מקמצנים באופן קבוע..