braxat2000
New member
קמפיין Dark-Sun במרכז
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה שלא שיחקתי, אני חושב על פתיחת קמפיין Dark-Sun (להלן DS) באזור המרכז. כרגע יש לי שחקנית יחידה (אשתי
), ועוד אחד פוטנציאלי. אני מעוניין בארבעה שחקנים בסה"כ כך שאנו למעשה קבוצה בראשית דרכה. ניסינו לפתוח קבוצה לפני מספר חודשים של עולם מערכה אחר, אבל מכיוון שלא היה לי זמן ויכולת לקרוא/לרכוש/ללמוד/ליצור את העולם החדש, ומכיוון שממילא DS הוא העולם האהוב עלי, החלטנו שאת הקבוצה הזו נקים בעולם המוכר והטוב, שלו יש לנו את כל החומר שצריך. קצת פרטים טכניים: גילאים: אנחנו 30,27 ומעונייינים באנשים בגילאים שבאזור זה. מיקום: ממוקמים ברמת-גן, ניידים, אבל עצלנים מכדי לצאת מגוש דן וקירבתו. מתי: פעם בשבועיים בסופשבוע (?), עם אפשרות ליותר או פחות לפי הצורך. שיטה: כל החומר שלי כתוב במו"ד מהדורה 2 עם קצת שיפצורי"ם. אני יודע שזו לא שיטה אידיאלית, אבל מניסיוני אף לא הרשיתי לחוקים להטריד את הקבוצה יותר מדי, ושני הקמפיינים האחרונים היו מעולים. לגבי הקמפיין עצמו: הוא יתרחש כמאה שנים לאחר שני קמפיינים ששיחקתי בעולם וששינו אותו לחלוטין, כך שהעולם יהיה מעניין גם עבורי, וייחודי עבור השחקנים. יש לי רעיון כללי, אבל אגבש אותו כשתהיה קבוצה טובה. אני מקווה שהצגתי את כל הפרטים, ומחכה לתגובותיכם. תודה
.
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה שלא שיחקתי, אני חושב על פתיחת קמפיין Dark-Sun (להלן DS) באזור המרכז. כרגע יש לי שחקנית יחידה (אשתי