קמפיין 015

חן טי

New member
קמפיין 015

פעם אחת הקמפיין הזה מאשים אותי שאני פראייר,פעם אחרת הוא פונה אלי כמתחרה שלו, ומאשים אותי בנוכלות. לי, ממש לא נעים לצפות בו ובזולות שבו (ואני עדין לגבי ה"לא נעים"..). בכל אחד מהמצבים נעשה שימוש ירוד ביותר בתפישה של 'בתור חאפר ממולח, אני יודע לזהות דומים לי..' ויוצר ערך מותג של חוסר-אמינות, כאילו שאם אשתמש בשירותי 015 אאלץ לסגור עסקה עם אותו מעאכר. האם זו הייתה כוונת המשוררים?? לזהות עצמם עם בוטות גסה ומעאכריות? אשמח לשמוע את דעתכם, חן.

לא סתם לקחו את חיים הכט

חוסר אמינות? בדיוק להיפך - חיים הכט הינו פרזנטור שמשדר אמינות (כל מבחני המדינה למינהם,המלחמה בתאונות דרכים, התקף לב וכו') הנ"ל דמות חיובית שערכיה יכולים להתקשר ללערכי המותג 015 , המלחמה שהם פתחו גררה אחריה תגובות מצד המתחרים, ולכן בעקבות זה יצאו גם תשדירים המופנים ישירות למתחרים, הכוונה הייתה לבדוק את החברה המתחרה ולא להיות פרייאר ולשלם יותר על שיחות לחו"ל, לא סתם התערוררו המתחרים ועשו סרטונים כנגד, סימן שמשהו היה מסריח שם, וכל חברה קמה כיוויכול להגנתה. תשדיר טוב, פרזנטור טוב, יופי של מלחמה, המנצתחים הם אנחנו , כמו תמיד.

צימט

New member
תהילת עולם או אפיזודה ?

כמה לדעתכם עוד נצטרך לסבול את חיים הכט? קרקטר אמין? איכותי? כמה אמין איכותי שנפתח פנקס הצ'קים ? עדיף כבר את ג.יפית. את הטון המפגר שלו ואת השורה התחתונה שהוא חוזר עליה כל הזמן שהארץ הזאת מבוזבזת, והנהגים מטורפים, ואנחנו חולי לב בפוטנציה ועוד ועוד ועוד. תקשיב טוב סאנשיין , שמעתי על מקום נהדר שנמצא ממש בין כרכור לסינגפור והוא נקרא מנזר השתקנים אי שם בדרך לירושלים אז תעשה לכולם טובה ותתאשפז שם.

MaleMan

New member
תקשיב לי טוב סאנשיין!

אתה צודק. אבל עם תוצאות אי-אפשר להתווכח - הוא הצליח להעיר שוק שכולם נזכרו שיש בו הרבה מאוד תחרות. הראייה לכך שהקמפיין הזה הצליח הוא קמפיין התגובה שהעלו המתחרים בזירה, ובו הם מנסים להוכיח כי הם לא כמו שמתארים אותם. בנושא הזה של המתחרה הקטן והמעצבן יש הרבה מאוד שיקול דעת באם להתייחס או לא, אבל כנראה שהתזמון יחד עם התוכנית שלו, שכמו כל תכנית שעשה סאנשיין עד היום זכתה לרייטינג לא מבוטל, היה שילוב מנצח. אני לא יודע אם למועד עליית הקמפיין היה קשר ישיר לכרכור-סינגפור, אבל גם אם לא - זה עשה את העבודה מצויין.

צימט

New member
צודק זה לא העניין

הקמפיין הצלחה ועל זה אין ויכוח ורק על זה אפשר לעשות תכנית מתחרה לסאנשיין: הישראלי שחיפש פרסום ומצא אתונות. אם חיים הכט הוא קרטר מוביל שכל תכלית חייו היא להראות כמה רע פה ואנשים עוד נהנים מזה וואלה מה אומר לך סאנשיין אולי מקומנו בארץ השמש העולה...אי שם ליד סינגפור. האבסורד שהוא נתפס כדמות חינוכית ומשפיעה !!! חסר לנו פה ישראלי שמקטרים ? ועוד לראות אותו כל יום ? אם להעמיק במהלך הפרסומי, בכל זאת זה תפקידנו המהלך נכון בהצמדות לגדולים של חברה קטנה הנכנסת לאיזור חדש. הבום הראשוני טוב ויוצר עניין אך האם יחזיק לטווח הרחוק?

fuxster

New member
אתם מפספסים את המטרה

העניין בפרסומת הוא הרבה יותר פשוט הוא בא ופוגע בנקודת התורפה הכי ישראלית "הפראייריות" אף אחד פה בארץ לא רוצה להרגיש פראייר וזה בדיוק מה שהיא באה לעשות להגיד לכל מי שרואה אל תהייה פראייר דרך אגב משיחה שהייתה לי עם חבר שעובד אצלהם במכירות הוא טוען שרוב הטלפונים הנכנסים הם לדעתו של אנשים מהשכבות הנמוכות יותר 015 הצליחו למצוא את המכנה המשותף הנמוך ביותר והאפקטיבי ביותר ועוד בזמן מאוד קצר וכאן הגדולה של הפרסומת חיים הכט אינו המטרה הוא רק האמצעי

למעלה