קמפיין שערוריתי

קמפיין שערוריתי

הקמפיין של חברת FOX שמשתמשת בתאונת דרכים לקידום מוצריה. ועוד בסוף הפירסום יש אפשרות לבחור את הסוף. האם ל500 ההרוגים בשנה בתאונות דרכים הייתה אפשרות לבחור את תוצאות התאונה? ומה עם מאות הנפגעים בשנה? תחשבו מה מרגישות המשפחות של אותם הרוגים שכל כמה דקות מופיעה הפרסומת הבזויה הזאת. בעיקר מחברה שמכוונת לפלח שוק של צעירים הייתי מצפה למשהו אחר אולי לא חינוכי אבל בטח לא כזה. תשימו לב שבפרסומת הנהג אינו חגור ועסוק בהכל חוץ מלנהוג. לכן החלטתי לא לקנות ממוצרי FOX או להשתמש בהם עד שתוסר הפרסומת המעוותת הזאת. אני קורא לכל מי שתאונות הדרכים נוגעות אליו לנהוג כמוני. גם שלחתי פניה בנושא לחברה עצמה.

לא יעזור. הם חובבי שערוריות סדרתים

תעשה עצומה, וזה בדיוק משרת אותם. אני פשוט לא קונה מוצרים שלהם.

במבי15

New member
והפירסומת של קסטרו?!

שמה רומזים לסקס... למה לא חושבים על אלה שעברו היתעללות מינית?! או הפירסומת הקודמת של פוקס?! שהם מטילים על מיטה ורומזים ליחסי מין?! זה הכול קידום מכירות, ועובדה זה תפס לך ת'עיין אז הפירסות עשתה את העבודה שלה וההחלטה לך לא ליקנות זאת זכותך אבל יש עוד לפחות 3 מיליון שכן יקנו שבת-שלום עופר

במבי15

New member
כשתעבוד עם כאלה שעברו היתעללות

מינית תבין איפה ההיתעללות...

מה הקשר? אולי תואיל/י להסביר בצורה

ענינית ומפורטת. הרי ללא קצת סקס לא היית נולד/ת. יש פסיכים שמקשרים סקס לאלימות. אבל יש גם (ובעיקר) סקס ללא אלימות.

במבי15

New member
אבל הצורה בא מיתנהלת הפירסומת

היא רומזת לאלימות... מאבק על המיטה לא ניכשב אצלך אלימות? ועוד שהמיטה מטיילת ברחובות <פריז אני חושב>? אין מה לעשות זאת הדרך השיבוקים והיא עובדת יופי... עופר

למעלה