קמפיין לאימוץ חיות

קמפיין לאימוץ חיות

שלום לכל אוהבי החיות. למרות היותי חדשה בפורום, לא יכולתי להתעלם מהעובדה שאתם מתכננים מעין מסע פירסום לאימוץ חיות. בתור היותי סטודנטית לפירסום בניו יורק אני שוקלת כבר המון זמן לייסם כמה רעיונות שהצטברו במוחי לקידום אימוץ חיות באר"הב... אני חושבת שבגלל שהמימון לאירגונים כאלה הוא יחסית קטן הקמפיינים הם בהתאם.. למרות שראיתי פירסומת מקסימה לא מזמן לאימוץ בערוץ שמפוזר בכל אר"הב. שמחתי לראות שגם אתם מתעניינים בנושא... מחזיקה לכם אצבעות... דרך אגב.. יש לי שאלה בקשר לאוגרים.. אם יש מישהו שמבין :) תודה ע.ד.

**לילך**

New member
היי פרינציפסה - ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מקווה לראותך בפורום באופן קבוע
את מוזמנת לספר על חיות המחמד שלך (אני מבינה שאוגרים? , יש עוד?) וכמובן להשתתף בדיוני הפורום.

**לילך**

New member
פרינציפסה - בואי לצאט

הכניסה זה מהשורה האפורה למעלה בצד ימין נכנסים ישר לחדר חיות מחמד.

וואו איזה כייף! :../images/Emo24.gif

אני רוצה להודיע בזאת שברגע זה הוכחתם את טענתי מזה שנים שאוהבי חיות הם האנשים הכי חמים בעולם! :) מכל הפורומים והחדרים שהייתי בהם מעולם לא קיבלתי קבלת פנים חביבה... בהתחלה חשבתי שאולי זאת אני (הרחתי את עצמי);) אבל הבנתי שזה פשוט תלוי איזה פורום אני נכנסנת... תודה שוב :) אני אנסה את הצ´ט.. ע.ד.

shanty.G

New member
הי פרינצ´יפסה , ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני מצרפת לך קישור לאתר על אוגרים, מקווה שהוא יעזור לך.

שוב תודה :)

תודה על הקישור לאתר. זה יכול לעזור לי המון, אבל השאלה הצפציפית שלי היא לגבי הכלוב לאוגרים. בגלל שאני חיה בניו יורק ובדירות אסור לגדל כל כך חיות מחמד השאיפה היחידה שלי כרגע היא אוגר (חייבת משהו!!). אבל הכלובים לאוגרים פה הם בעיקר כלובי פלסטיק, סגנון אקווריומי... אבל יש בהם כל מני אפשריות למשחקים חמודים: כמו צינורות וכדומה.. רציתי לדעת אם זה בסדר לקנות לאוגר כזה כלוב ולא כלוב בסגנון "בית סוהר" כלומר עם הברזלים שהוא יכול לתפס עליהם (נתתי דוגמא לא הכי טובה.. תסלחו לי.) :) הלוואי ויכולתי לגדל חיה אחרת בבית... יש את עניין האנשים האחרים שגרים איתי ולא מסכימים לחיה אחרת. היה לי כלב במשך שלוש שנים שהייתי מאוהבת בו קשות..(שוקו) אבל הייתי צריכה לתת אותו ואת התוכי (שנחשב כמו אח קטן בשבילי) ציפור אהבה מעולפת שהיה איתי במשך 4 שנים טובות... היו לי עוד הרבה.. לא יודעת אם אתם מעוניניים לשמוע, אני יכולה להמשיך לדבר עליהם המון ! :) שוב תודה ... מקווה שתוכלי לעזור לי ע.ד.

ויקי.ש.

New member
בטח שתמשיכי!

תמשיכי לדבר על חיותייך ואנחנו נקשיב ונתענג... מצטערת שהיית צריכה למסור את כלבך האהוב ואת הציפור! אוף, איך יש אנשים שלא רוצים חיית מחמד בבית... זהו, ויקי שביום הולדתה משום מה לא הצליחה לישון מ-6 בבוקר...ולכן גולשת בשעות בלתי אנושיות באינטרנט.

קודם כל מזל טוב!

הייתי שרה לך יומולדת שמח אבל אני מעדיפה שמסך המחשב שלך ישאר בשלמותו... :) כן גם אני לא מבינה אנשים שלא מוכנים להכניס חיה הביתה... כנראה זו מחלת נקיון מסויימת כי היא מתה על חיות פשוט לא בבית...:( היתה לי עוד חתולה, עוד תוכי מעולף שעף לי מהחלון כנשברה צלחת :(, היה לי אוגר... ומלאאאאאא דגים.. תמיד רציתי לגבות כסף בכניסה לחדר :) ממש גן חיות. אז שוב יומולדת שמח והמון מזל טוב !

למעלה