קמפיין הבחירות.

אשרת

New member
קמפיין הבחירות.

ביום ד', 15 בפברואר, בשעה 17:00 בבית סוקולוב, יתקיים אירוע חגיגי לפתיחת קמפיין "שינוי" לכנסת ה-17. באירוע זה תושקנה סיסמאות בחירות, לוגו המפלגה לוח אירועים ועוד... אירוע זה יפתח קמפיין שיהא תזזיתי, מורגש, שונה ובולט על רקע השיממון הכללי במערכת הבחירות. כל חברי המועצה מוזמנים לקחת חלק באירוע. סמנו אותו ביומנים. ביום רביעי אנחנו מתחילים!!! לקוח מתוך אתר שינוי הרשמי! שיהיה לכולנו בהצלחה!

SilentMike

New member
עלו והצליחו.

משימה ראשונה במעלה. לבטל את הרושם שנוצר כאילו המפלגה מתחת לקו המים וממשיכה לשקוע. משתינים עלינו בקשת בתקשורת. צריך להראות נוכחות בזירה הציבורית.

אשרת

New member
../images/Emo127.gif

זאת בהחלט בעיה שעלולה לעלות לנו ביוקר, כפי שציניתי בקומונה. נקווה שהמפלגה שכרה משרד יחסי ציבור מעולה - שידע להעיר את השטח.

אשרת

New member
כבר העלתי את זה.

זה הופיע גם ב-ynet. זה גימיק נחמד לחלוטין. אין פה שום עירום , ולדעתי העבירו את המסר.

אשרת

New member
אה כן...

ועוד משהו.. ממש מאוזנת הכתבה. הביא איזה אחד , תסלח לי, שקודם כל ילמד לדבר עברית כראוי, ואחרי זה יחליט מי מסכן ומי לא.

SilentMike

New member
סליחה על הגסות.

אבל התקשורת מז***ת אותנו. כבר שנים שאני אומר "סדר יום אזרחי", טוב לדעת שאני לא היחיד שחושב שזה ביטוי מתאים, אבל איזה סיכוי יש ככה?

חייבים לפעול למען מה שמאמינים בו גם

אם הסיכוי לא נראה מי יודע מה. ''אתה רואה, אמר גונדלוף [למלך רוהן], יש לך יותר ידידים משאתה משאר'' שני המגדלים/טולקין

אשרת

New member
תתחזיר לו את הטבעת

לפני שתעלם ותחשף לרוע המוחלט, או לפני כן?

אשרת

New member
לינק לקומונה.

איני יכולה לאשר אותך לפני שליחת בקשה.
תשלח, אאשר.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

לידיעתך: כל הבקשות שנשלחו אלי -- זוהו כספאם על ידי ה-outlook שלי. הזוי לחלוטין.

זה הקמפיין של שינוי? ../images/Emo12.gif

נראה שהמצב של שינוי באמת קשה אם צריך סטריפטיז כדי לנסות להצילו.
בכל אופן בהצלחה לכם!

אשרת

New member
הקמפיין שלנו יתחיל רק מחר בצורה

רשמית. ולמה להיות כל כך שלילים? זה העלה אותנו קצת לתודעת הציבור, עשו משהו שונה, סוג של גימיק. יאלללההההה, להמשיך הלאה.

שלילים? מה פתאום

דווקא אהבתי מאוד את הדוגמנית שלכם, אפשר לקבל עליה פרטים?

SilentMike

New member
חייבים איזון.

יש בכנסת
. יש
. יש הרבה
ו-
. יש אפילו כמה
. צריך גם כמה
. לא? אוי, זה היה אינפנטילי. טוב, בהצלחה לשינוי.

למעלה