קמפיין דג הזהב 2006

והאחרונה

בהזדמנות זו אני רוצה שוב להזמין אתכם, צוותי הקריאייטיב הדוממים שקוראים בשקיקה את הפורום הזה, לשלוח אלי סרטים או פרינטים או כל דבר שעשיתם ואתם רוצים שיישמר לעד ברשת וגם יזכה לביקורת של חברי הפורום הרכים והמפרגנים.

גת וייס

New member
יפה מאוד אבל...

זה נראה כמו 4 סקיצות לאותה מודעה. אין כאן קונספט שבא לידי ביטוי בצורות שונות. ראית אחת - ראית את כולן. מהבחינה הזו הקמפיין יוצא קצת משעמם.

avi763

New member
יפה, וגם הערה

קונספט יפה מאוד. רק קח לתשומת לב שלהראות איבר פנימי של גוף האדם, במקרה הזה-מוח, יעורר סקרנות רבה, אך גם ירתיע חלק מהאנשים מלהסתכל בתוכן המודעה. אבי, מוקד הפרסום

shedonYaar

New member
מבין ועדיין

דוחה. מה לעשות. זה סובייקטיבי לגמרי. זה להיות מאאגניב בכח. אוקי הם יצרו סטופר, עצרתי נגעלתי ודפדפתי, מה הרויח המפרסם?

צימט

New member
דוגמה טובה לתלמידי קופי

למה אסור לתת לויזואל לנצח את המסר - הקמפיין הזה קראיטיבי אבל לכיוון הויזואלי אין פה שום ערך מוסף של טקסט שהיה מרים את העניין לגבהים אחרים. בכל זאת ח"ח על התעוזה מוח זה ויזואל אמיץ :)

efeinsch

New member
מישהו קצת פיספס כאן

אהבתי מאוד את הראשונה, הבאות לא ברורות לי. הראשונה יושבת אחד לאחד על המסר של לסחוט מה שאפשר מהמוח, למצות עד טיפת מיץ הקריאייטיב האחרונה. הבאות (טוחן בשר, בלנדר ופורס הנקניק של קריימר) פשוט לא יושבות על המסר, אלא לוקחות את הרעיון המאאאאגניב של סוחט המיצים ומשליכות לעולם כלי המטבח. כלומר, 3 המודעות הללו לא יושבות לבד אלא חייבות את המשענת של הפרינט הראשון. לא ככה?

mc80

Member
לא, לא, לא ולא

אם זה שיא הקריאטיביות של שנת 2006 המזמין אותי להיות עוד יותר קריאטיבי מזה... חברים זה הזמן לסגור את ענף הפרסום ואת הפורום הזה.

TIC

New member
ככה ככה

ויזואל חזק שיכול להחזיק מודעה אחת, אבל לא קמפיין, כמו שאמרה גת. הויזואל דוחה באופן כללי וגורם לי בעיקר לדפדף הלאה (אני לא קהל היעד?). אולי הויזואל היה עובר יותר ברכות עם אילוסטרציה או סקצ' (אני יודע, אני יודע - לא רצו להעביר ברכות, רצו לזעזע. הצליחו. השאלה אם לא יותר מידי). כמובן שתמיד קיימת האפשרות שזה עניין סובייקטיבי ושרק לי מוח במעבד מזון מעביר צמרמורות. TIC.

אורז

New member
חלש מאוד

למרבה האירוניה הדבר העיקרי שחסר בסדרה הזו זה מוח. נכון שיש איי קצ'ר היסטרי והכל אבל אין חוכמה ואם יש משהו שאפיין עד היום את המודעות של דג הזהב הוא שהן היו אינטלגנטיות משום שפנו לקהל ברנז'אי. הפעם החליטו ללכת על גימיק ויזואלי זול וחבל. לא נורא, בכל מקרה אדלר יסעו גם השנה, שלמור יטוסו למלך הג'ינגל ורק אני אשאר בארץ.

nuerenberg

New member
ניחוח של ....

מה קרה לכם חברים יקרים, שוב חוזר לפורום ניחוח רע של ביקורת לשם הביקורת. אז כן, אדלר לא הביאו אותה אולי בהברקת השנה, מעולם לא התיימר קמפיין דג הזהב להיות שיא הקריאיטיב של התעשיה ושל השנה , וכן בהשוואה לקמפיין העפרונות, יש תחושה של משהו פחות חזק וברור. א ב ל, להתריס שאפשר לסגור ת'בסטה!? נסחפתם, כבדו את עמיתיכם!! מדובר בקמפיין טוב לדעתי, שיושב יפה מאוד על המאמץ המוחי היומיומי שלנו, לכל מכשיר בכל מודעה, תוכלו למצוא ביטוי בשפה העברית למאמץ המחשבתי, מה שמעביר יפה מאוד לא רק את המסחטה... מה קרה? שכחתם מהי תקציבאות טוחנת במח!? וואלה, מי ייתן והטובים ינצחו, ויאלצו לשבור שיניים בצרפתית השנה (אולי אני!?) ואם אילו יהיו אדלר ... שיבושם להם.

למעלה