קמע

Deosette

New member
קמע

לפני כמה חודשים לקחתי מהחבר שלי אבן אמטיסט סגול והחלטתי לאמץ אותו כקמע שלי, הוא נותן לי הרגשה טובה. מה עושה האבן הזאת? סגול זה הצבע האהוב עליי. יש לי אבן רוזקוורץ בצורת לב קטן שאני נושאת כמה שבועות (כאילו להכניס לתוכו אנרגיות שלי) ואני רוצה להעניק אותו לחבר שלי כקמע שישמור עליו או משהו כזה, ושיביא מזל ויזכיר לו גם אותי. כדאי לעשות זאת? מה אבן זאת עושה?

stoneage

New member
קמעות

קודם כל, אם האמטיסט נותנת הרגשה טובה זה כבר טוב. יש לה המון תכונות שונות וברור שאחת מהן קשורה למה שאת צריכה כרגע. : מרגיעה, מאזנת, מקלה על כאבי ראש. מסייעת בפתיחת העין השלישית, מפתחת רוחניות. מגבירה אומץ, אינטואיציה ויצירתיות. מקלה על פחדים. את יכולה לקרוא אגדה נחמדה על האמטיסט באתר שלנו (לינק בראש הפורום) כאשר אדם נושא אבן ונותן לאדם אחר, לאבן יש את האנרגיות של מי שנשא אותה קודם ולכן זו מתנה נפלאה למי שאוהבים. כמו שלך טוב עם האמטיסט ואולי גם דווקא בגלל שהיא היתה שלו, סביר להניח שיהיה לו טוב עם הרוז שלך. הרוז היא אבן האהבה מרגיעה, מחזקת הבנת אהבה. מחזקת ביטחון עצמי, אהבה עצמית, הבעה, יצירתיות ונוחות. פיזית: מחזקת לב, ראות, כבד וכליות. אגב, אבן היא יותר מקמע שכן קמע יכול להיות גם חתיכת פלסטיק ולאבן מלכתחילה יש אנרגיות. גם כאשר לא מתייחסים אליה כקמע היא מסייעת!!

למעלה