קמלוט חיפה (?)

קמלוט חיפה (?)

שמועות עקשניות מספרות (בעכבר העיר תל אביב, בעיקר) שיש קמלוט חדש חיפאי, בנוסף על תל אביב והרצליה. רק מה, על פרטים שוליים כגון כתובת, לוח הופעות, ושאר זוטות שכאלה, יש ענן כבד של מיסתורין. האמנם עוד אגדה אורבנית? מישהו מכיר? ממליץ?

בל בל

New member
היום נפתח הסניף החיפאי של הקמלוט

שנקרא פיוז'ן. המועדון נמצא במתחם חוצות המפרץ חיפה איפה שהיה פעם הפרטיזון.לוח הופעות חיפאי עדיין לא הופץ, אך בימים הקרובים עתיד להתעדכן אתר הבית של הקמלוט ושם תוכלי לדעת את הכתובת המדיוקת של המקום ואת ההופעות העתידות להיות. כרגע אני יכולה להגיד לך שמתוכננים להופיע בחודש יולי הקרוב רמי קליינשטיין, דני רובס, דני ליטני, שוטי הנבואה, אתניקס ועוד רבים אחרים וטובים. היום זהו ערב הפתיחה וזה יהיה ערב קוקטייל למוזמנים עם הופעה של להקת הסיקסטיז. מחר יש הופעה של להקת ג'אז לטינית או משהו בסגנון וביום שבת יש הטוענים שההופעה של אביב גפן שהיתה אמורה להתקיים במועדון הקמלוט בתל אביב הועברה לחיפה (לא ברור כל כך אם כן או לא, יש לברר בטלפון) מקווה שעזרתי והמשך יום נעים ענבל

ולמאותגרים חיפאית

איפה זה מתחם חוצות המפרץ? איזה אוטובוסים מגיעים לשם? נכנסתי לאתר, ראיתי ערב פתיחה למוזמנים בלבד. רק מה, האם ייתכן שאת ערב הפתיחה של קמלוט חיפה חוגגים בקמלוט תל אביב, שכה יהיה לי טוב? חוצפה תל אביבית

בל בל

New member
אני מצטערת אבל אין לי מושג

איזה אוטובוסים מגיעים לשם, ואני גם ממש לא טובה בהסברים של מקומות אז אני מציעה שנחכה. להסביר איך להגיע לשם ואיפה זה בדיוק זה באמת לא בעיה ובטח אחד מחברי הפורום יוכל לעזור לך. סוף שבוע נעים

ערן שחר

New member
חוצות המפרץ זה בצומת וולקן כמעט כל

אוטובוס שנוסע מחיפה לקריות נהריה ועכו עוצר שם

למעלה