קמין גז או נפט?

morant1983

New member
קמין גז או נפט?

לאחרונה התעניינתי ברכישת קמין לביתי, והתלבטתי בין קמין גז או נפט התמזל מזלי ופגשתי את אורן תורג'מן מומחה בתחום, מחברת תורג'מן חימום אורן הסביר לי איך מחליטים ומה השיקולים הרלונטים מי שיש לו דילמה מומלץ בחום להתייעץ עם אורן 050-5260830 אגב, אני החלטתי על קמין גז ואני לא מתחרטת!

הבעיה מחיר הגז/נפט/סולר

אני לא יודע באיזה אזור בארת אתם גרים,אך אצלנו בגליל בחורף הטמפרטורטות בינואר פברואר קרובות לאפס ולפעמים מתחת לאפס,וכשאנו מפעילים קמין זה מתחילת החורף ועד סופו בלי הפסקה,והבעיה כמובן היא בעיה העלות,אין הבדל בחום שמופק אם זה גז או נפט (כמובן שערך הקלורי של שני התנורים שווה) וההבדל לא גדול בין גז לנפט(מה גם שחברות הגז מיקרות את מחיר הגז כשמדובר בצרכן בייתי,בשנה שעברה הם דיברו על יותר מ-6000 ש"ח לטונה בתקופות מסויימות וזה אם יש לכם צובר,במיכלים זה עוד יותר יקר)אם הייתי צריך להפעיל את קמין הנפט שלי בשנה שעברה הייתי צריך להוציא כ-10 אלפים ש"ח על נפט .אני העדפתי לקנות מזגן 4 כ"ס ב-5000 ש"ח הוא משרת אותי בחורף ובקיץ,כמובן שגם חשמל עולה כסף,אך לפי חשבון שעשיתי עדין אני חוסך,הקמין משמש כרהיט,ומחכה לימים טובים יותר

morant1983

New member
מחיר הגז סביר

אין לי עדיין ניסיון בחורף עם קמין אצלי בבית אבל אני גרה בירושלים והמזגנים קופאים בקור אמיתי ואינם יעילים. האויר מתייבש ודיירי הבית מתייבשים וסובלים מכאבי ראש רוב הזמן. אצל אחי ואחותי שגרים באיזור יש קמין גז והם מדווחים על עלויות סבירות , אין צורך להפעיל אותו כל הזמן והוא נשלט על ידי שלט אפשר לשים טיימר מעולה גם לשומרי שבת! אפשר לתכנת אותו מראש לשעות עבודה. גם רהיט יפה וגם אפקטיבי והעלויות סבירות.

למעלה