קמח מרמוליט

Reznik

New member
קמח מרמוליט

הרגע דיברתי עם נציגת העמותה בטלפון, רציתי לשאול אותה אם ידוע על מחסור בקמח מרמוליט. בכל אזור באר שבע ההורים שלי חיפשו קמח מרמוליט, ואין בנמצא וגם בסניף זבוטינסקי של כדורי (ברמת גן) אין את זה. מהעמותה אמרו לי שידוע שבעקבות ספירות המלאי של הסניפים, לא הוזמנו חדשים. מישהו אולי יודע משהו אחר על זה?

Reznik

New member
את מי שזה מעניין

שלום לכולם, בהמשך לפניות הרבות שמגיעות אלינו בקשר למחסור הקיים של קמח "מרמולייט", אני מעדכנת אתכם כלהלן: משיחות שקיימתי עם אנשי "מרמולייט" ועם אנשי "גלעם" (המייצרים את הקמח) מתברר, שאכן אזל מלאי הקמח. בחודשים האחרונים חלה עלייה גדולה ביותר ובלתי נצפית בצריכה של הקמח, דבר שיצר מחסור. חברת "גלעם" החליטה להקדים את הייצור של הקמח לתחילת חודש ינואר, כמו גם להגדיל את כמות הייצור. אני מקווה שתוך ימים ספורים יהיה שוב קמח "מרמולייט" על המדפים. בברכה רקפת שפר עמותת צליאק בישראל

אגב ב"ש - בקרוב ייפתח כבר נ"ק

בשישי ביקרתי בנטורל קייקס בפ"ת, מיכאל זכר אותי (ביקור יחיד לפני ראש השנה) ואמר שממש בימים הקרובים ייפתח כבר הסניף שלהם בב"ש ברחוב רמב"ם. איפה זה רחוב רמב"ם? וגם - המלצה קטנה למי שקונה פיתות טריות טריות (ישר מהטאבון) קפצתי עם החברה שלי לפונדק איילון (מרחק שתי דקות נסיעה) והורדנו ישר חבילה שלמה על קופסת חומוס וטחינה... מומלץ!

Reznik

New member
רחוב רמב"ם מקביל לשדרות טוביהו

תראה בתמונה.

למעלה