קמוטות היו פנייך...

גרא.

New member
קמוטות היו פנייך...

קמוטות היו פניך שערותיך שיבה, גרומות דקיקות זרועותיך, גופך שחוח מזיקנה.. נפלת,ונפלת למשכב, מיטת ערש דווי, גופך התיייסר חלש,חסר כוח, ליסורייך אין מנוח.. כאביך קשים, מציקים,מבתרים.. ואמא שתמיד, דברת על עתיד, פעלת,ועשית, יצרת ונתת, לפתע נכלאת בשבי מחלתך... כילדה קטנה, אכלת עם כפית, נעזרת לגופך, התקשת לשאת.. נפשך שתמיד רחפה, צחקה,עלזה,עודדה, נאסרה בגופך, זה הגוף החולה, התבלה,התפרק התמוטט, כמעט מת.. אמא שלי, לא רצית כך לחיות, בקשת את המוות, נאבקת עם התלות.. עד אשר נשברת.. בא יום כלות... אמא הלכת לא הספקת, לומר לי שלום, פניך חתומים, שותקים,חיוורים.. הותרת לי רק בכי ני,מרורים... היום כמלאך את, חופשייה במרומים, מעל מסתכלת, מלווה ואוהבת.. תחסרי לי אמא, זיו פנייך, חיבוקך, תחסרי לי לעד, יום יבוא, נפגש... לזכר אימי שנפטרה ב-14.6.01 (טוליפ)

שועלון

New member
אתך בכאבך.......

גרא חבר יקר הלב בוכה הכאב קשה החלל שנוצר כאובן אוצר זהו דרכו של עולם המשך חיי היום יום התעודד חבר למרות החסר משמים תנוחם שלא תדע עוד צער ולהתראות בשמחות

עורבנית

New member
ועכשיו

היא יפה ועליזה כשהיתה, תמיד שם איתך. מנסיון. הרבה חיבוקים.

Sודית

New member
וואוו...טוליפ...אני כולי כואבת....

ומצטערת ומעל הכל מבינה איבדתי את אבי לפני שלושה חודשים איתך בכל מילה עם כל דמעה כאב ועצב שלא תדע עוד צער אני מבינה....

משתתף בצערך.........

כה טרוד עם הפורום החדש שלי שרק עכשיו מתחיל לעבור בפורומים אחרים ונתקל בהודעתך.... שלא תדע צער...

חן.

New member
משתתפת בצערך טוליפ

ואם כי קשה מאד להינחם, אני מקווה שתמצא נחמה ומזור לכאב, ויישארו בזכרון הרגעים הקסומים שלכם יחדיו...

eliela

New member
משתתפת בכאבך האישי ובכאב המשפחה

איתך בכאבך איתך ביגונך איתך במועקך איתך ביתומך איתך תמיד איתך גלית

למעלה